reklama
tak jak pisałam Garnier powinien pomócZawadka mi pomógł GARNIER - intensywna pielegnacja bardzo suchej skóry to jest ten czerwony! pomogł mi a tez mialam taki problem, wlaśnie twarz i ręce bardzo miałam wysuszone a teraz jest oki.POLECAM

hehe ja mam takei widoki jak pojade do rodziców;-)zawadkaja mam problem z suchymi ustami od początku ciąży, wypróbowałam już chyba wszystko i nic nie działa, a odz zcasu do czasu zajady się dołaczą, ale na nie działa wit B
Ja dziś cały dzień na dworze z pewnym wyjątkami, jak byłam rano na forum, obiad u teściów i po drodze do domu biedronka i musze się pochwalić kupilismy pierwsze ciuszki z M, nie wiem czy to najlepszy wybór ale jak je zobaczyłam nie mogłam się powstrzymać, zdjecie wkleje na watku zakupowym. Spacer do lasu był, a to zdjęcie zrobione na padoku.
![]()
Kaka ja musiałam zrobic badania moczu, przez te bakterie i leukocytyTo sie nie załapiemy na wspólne badanie bo Ci chyba nie przypisze badań miesiąc po miesiącu. No nic, sama wypije to paskudztwo.
i sądze ze za miesiac bedzie krew i mozliwe ze przy okazji glukoza
Minisia córcia bedzie Weronisią?????
Mamajuniora gratulacje CÓRCI. To bedzie parka.
Martynka1978 no to widze przygotowania pełna para

Ja jak zwykle zacofana
, ale w wakacje odbiję zaległości. Na razie praca i drugi etat w domu, bo jak wracam, to M wybywa i dopiero wieczorem luz.
Gratuluję dobrych wieści!!!
Mamajuniora nawet sobie nie wyobrażasz jaka to radość spotkać na BB Toruniankę, bo na ten moment to chyba jest nas 4
.
, ale w wakacje odbiję zaległości. Na razie praca i drugi etat w domu, bo jak wracam, to M wybywa i dopiero wieczorem luz.Gratuluję dobrych wieści!!!
Mamajuniora nawet sobie nie wyobrażasz jaka to radość spotkać na BB Toruniankę, bo na ten moment to chyba jest nas 4
.Kasia ja tez juz tak sie przyzwyczailam do tego forum,a od paru dni wrocilam do pracy i nie mam czasu siadac
.Przyjde,posprzatam,zrobie obiad,chlopak przychodzi siedzimy i ogladmy tv i spac.No,ale za miesiac bede juz wolna
i calymi dniami pewnie bede,hehe.
Martynka1987 jestes z rocznika 1987?bo jezeli tak to fajnie ja tez
myslalam,ze jestem tu najmlodsza
.Przyjde,posprzatam,zrobie obiad,chlopak przychodzi siedzimy i ogladmy tv i spac.No,ale za miesiac bede juz wolna
i calymi dniami pewnie bede,hehe.Martynka1987 jestes z rocznika 1987?bo jezeli tak to fajnie ja tez
myslalam,ze jestem tu najmlodsza
Hejka,
ten suwaczek odjął mi 1 tydzień, a wszystko dobrze wpisałam :-(.
A wiecie że w ciąży można się opalać.
Cudowna wiadomość, a już myślałam że pierwszy raz w życiu będę blada :-).
W Polsce mówią że nie można, a w Norwegii mogę!!!
Czyżby tutaj było inne słońce
???
Beczka, heh heh heh
Czyżby tutaj było inne słońce
???Beczka, heh heh heh

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Tak :-) Rocznik 1987.
Czarna wyszły Ci w moczu bakterie i leukocyty?? Mi tak samo, jakies drobne i lekarz pytał sie mnie czy jak sikałam do pojemniczka, czy zrobiłam to prawidłowo czy tak sobie nasikałam po prostu, a potem strescił cała instrukcje jak to ma wygladac
he he he. Wejsc do wanny, rozchylic wargi sromowe, lekko przemyc wilgotnym wacikiem cewke moczową, a do pojemniczka łapac ten mocz srodkowy, a nie z poczatku 
Wiec nastepnym razem mam tak zrobic, bo te bakterie to mogly byc z zewnatrz, a wcale nie z moczu.
A ja mam przyjsc za miesiac i wtedy mam zrobic morfologie, mocz i glukoze, hmm mam kupic w aptece 50g glukozy, wy tez tak macie
??
Marta z tego co wiem opalac sie mozna normalnie, tylko nie mozna przesadzac i dbac o nawilzenie/natłuszczenie skory. A zabronione jest solarium
Czarna wyszły Ci w moczu bakterie i leukocyty?? Mi tak samo, jakies drobne i lekarz pytał sie mnie czy jak sikałam do pojemniczka, czy zrobiłam to prawidłowo czy tak sobie nasikałam po prostu, a potem strescił cała instrukcje jak to ma wygladac
he he he. Wejsc do wanny, rozchylic wargi sromowe, lekko przemyc wilgotnym wacikiem cewke moczową, a do pojemniczka łapac ten mocz srodkowy, a nie z poczatku 
Wiec nastepnym razem mam tak zrobic, bo te bakterie to mogly byc z zewnatrz, a wcale nie z moczu. A ja mam przyjsc za miesiac i wtedy mam zrobic morfologie, mocz i glukoze, hmm mam kupic w aptece 50g glukozy, wy tez tak macie
??Marta z tego co wiem opalac sie mozna normalnie, tylko nie mozna przesadzac i dbac o nawilzenie/natłuszczenie skory. A zabronione jest solarium

Z suwaczkeim spróbuj z innej strony ;-) co do opalania ależ oczywiscie ze można tylko ze dzidzia wiele od nas zabiera czyli tez pigmenty i moze dojsc do tego ze wyjda ci plamy (czyli nie wszystko sie opali) a to za ładnie nie wygladaHejka,
Czyżby tutaj było inne słońce???
Beczka, heh heh heh![]()
ale fakt ze nie zawsze wychodza (naszczescie) ale trzeba sie z tym liczyc i opalac z umiarem;-)Heheh moje imie z bierzmowaniaTak WERONISIA!!!!:-):-):-):-):-)
Zaraz umieszcze na liście

Miałam poprzednio takie brzydkie wyniki. Teraz luzik i cycuś glancuś tylko ph mam wyższe (jak zwykle) Znów bede musiała kwaśne jeśćTak :-) Rocznik 1987.
Czarna wyszły Ci w moczu bakterie i leukocyty?? Mi tak samo, jakies drobne i lekarz pytał sie mnie czy jak sikałam do pojemniczka, czy zrobiłam to prawidłowo czy tak sobie nasikałam po prostu, a potem strescił cała instrukcje jak to ma wygladache he he. Wejsc do wanny, rozchylic wargi sromowe, lekko przemyc wilgotnym wacikiem cewke moczową, a do pojemniczka łapac ten mocz srodkowy, a nie z poczatku
Wiec nastepnym razem mam tak zrobic, bo te bakterie to mogly byc z zewnatrz, a wcale nie z moczu.
A ja mam przyjsc za miesiac i wtedy mam zrobic morfologie, mocz i glukoze, hmm mam kupic w aptece 50g glukozy, wy tez tak macie??
Marta z tego co wiem opalac sie mozna normalnie, tylko nie mozna przesadzac i dbac o nawilzenie/natłuszczenie skory. A zabronione jest solarium![]()

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Do moderatora: Prosze o dostep do wątku zamkniętego, bo kolezanki o mnie zapomniały
:-(
Ps. Mam nadzieje, ze sie zgadzacie
Ps. Chyba już mam, bo widze tamte posty :-)
:-( Ps. Mam nadzieje, ze sie zgadzacie

Ps. Chyba już mam, bo widze tamte posty :-)
reklama
Podziel się: