reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sie z rana juz nie umialam spac wiec jestem na forum ale ide jesc :-)
Jakas straszna alergia mnie wziela od rana smarkam jak opentana :-(
Jakas straszna alergia mnie wziela od rana smarkam jak opentana :-(
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witajcie
Ja całymi dniami siedzę z M na działce bo musimy trochę tam doprowadzić do porządku wokoło, a tak tam fajnie że aż do domu nie chce się wracać:-)A jak już wracam po całym dniu dotleniona to o niczym nie myślę tylko żeby się położyć.
Dorota123456789 cieszę się ze Twój M wrócił do domu w zadawalającym stanie, to dobry znak że dociera do niego to co robi Tobie i maluszkowi-może akurat już teraz będzie dobrze, za co będe trzymała kciuki.
A kasa z ZUS-u Ci przyszła? Bo nie zdążyłam doczytać.
Czarna79 fajnie że Twoje jazdy nabierają tempa, nie zdążysz się obejrzeć a będziesz kierowca-rajdowca:-)
Andzia21 życzę udanych zakupów:-)
ppatqa duet fajniusi, i taki malutki...
Idę coś zjeść i znów na działeczkę...
Ja całymi dniami siedzę z M na działce bo musimy trochę tam doprowadzić do porządku wokoło, a tak tam fajnie że aż do domu nie chce się wracać:-)A jak już wracam po całym dniu dotleniona to o niczym nie myślę tylko żeby się położyć.
Dorota123456789 cieszę się ze Twój M wrócił do domu w zadawalającym stanie, to dobry znak że dociera do niego to co robi Tobie i maluszkowi-może akurat już teraz będzie dobrze, za co będe trzymała kciuki.
A kasa z ZUS-u Ci przyszła? Bo nie zdążyłam doczytać.Czarna79 fajnie że Twoje jazdy nabierają tempa, nie zdążysz się obejrzeć a będziesz kierowca-rajdowca:-)
Andzia21 życzę udanych zakupów:-)
ppatqa duet fajniusi, i taki malutki...
Idę coś zjeść i znów na działeczkę...
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Tak kasa doszla wczoraj :-)
Ja po 10 wybieram sie do mojego szefa ,ale ciesze sie ze beda fajni ludzie na zmianie to sobie pogadam chwile :-)
Ja po 10 wybieram sie do mojego szefa ,ale ciesze sie ze beda fajni ludzie na zmianie to sobie pogadam chwile :-)
zawadka
Październikowe mamy'08
witam witam:-)
dorotka - ciesze się, że kasa doszła i że zakupy sie udały
Antuanet24 - rozumiem Cię doskonale z tym dotlenianiem na działeczce
Minisi - super wieści z wizyty
gratuluję!!!
Poradźcie coś kochane moje, co jest dobre na sucha skórę? Smaruje się kremem tłustym ale suche plamy szybko pojawiają się z powrotem. Już zaczęłam nawet smarowa się alantanem z wit A ale efekt marny.
dorotka - ciesze się, że kasa doszła i że zakupy sie udały
Antuanet24 - rozumiem Cię doskonale z tym dotlenianiem na działeczce
Minisi - super wieści z wizyty
gratuluję!!!Poradźcie coś kochane moje, co jest dobre na sucha skórę? Smaruje się kremem tłustym ale suche plamy szybko pojawiają się z powrotem. Już zaczęłam nawet smarowa się alantanem z wit A ale efekt marny.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Motylku milej pracy i czekany na Ciebie na forum :-)
Ja niestety jak narazie niczym sie nie smaruje tylko balsamem ale tylko nogi po goleniu :-)
Moze jakas dziwna jestem ale jak narazie nie musze o siebie dbac jakos tak wyjatkowo ;-)
Moze pozniej kupie sobie oliwke i bede smarowala brzusio i posladki :-)
Ja sie ubieram i ide zaplacic rachunki i pozbyc sie w ten sposob wszystkich pieniedzy :-(
i ide do pracy na chwile :-)
Ja niestety jak narazie niczym sie nie smaruje tylko balsamem ale tylko nogi po goleniu :-)
Moze jakas dziwna jestem ale jak narazie nie musze o siebie dbac jakos tak wyjatkowo ;-)
Moze pozniej kupie sobie oliwke i bede smarowala brzusio i posladki :-)
Ja sie ubieram i ide zaplacic rachunki i pozbyc sie w ten sposob wszystkich pieniedzy :-(
i ide do pracy na chwile :-)
Podziel się: