reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

reklama
czarna79 z M coż narazie spokoj ale czuej ze balansujemy na cienkiej linie i wszystko moze gruchnac w kazdym moemncie

ojjjjj życze lepszych dni i szybkiej poprawy;-)
Ale jakby co wiesz ze my tu jestesmy. :rofl2:

Ppatqa no niedziwie sie ze sie tak czujesz:tak:

A moja starsza gwiazda dzis jest na wycieczce w Toruniu:-p mam troche odpoczynku:-D

dorota bardzo dobrze ,ze Ci przysłali wkońcu pieniążki. Ja to nie wiedziałam ,że firma wypłaca powyżej 20 osób dzieki za uświadomienie... U mnie w pracy pracuje sporo ponad 20 osób bo w samej warszawie mamy 4 markety... ja sobie kupiłam długie spodnie rurki sa troche za długie i za duże bo mi spadają i musze je skrócić :blink: Jakby co to ja jestem tez za tym watkiem zamkniętym... Mój siosrzeniec po powrocie ze szpitala troche zmądrzał i sie nauczył mnie wołać po imieniu i mówić NIE i to tak wyraźnie.... Mały głuptasek :-)

Andzia a z maluchem juz lepiej bo pisałaś ze on na przepuste wyszedł??

Avialle jak bedziesz miała wybrane imie dla córci podaj to wpisze do listy:tak:

Mamusie założyłam ten tajny wątek. Jeszcze dzis postaram sie aby został Zamknięty i przyklejony pod Listą. Aha dostep beda miały do niego dziewczyny które sie udzielają Zaraz zrobie liste kto. Jakbyscie sie niezgadzały piszcie śmiało:-p Z czasem wiadomo ze beda dodawane osoby jak sie lepiej poznamy;-):tak:

Przeleciałam ten wątek (od poczatku maja do teraz) i te osoby najwiecej sie udzielają;-) Co o tym myślicie?
Jezeli kogoś pominełam to dajcie zaraz znać:tak:
Andzia21
Kaka82
Ppatqa
Minisia
Avialle
Dorota123456789
Czarna79
Mirabelka73
Motylek6
natusiaMa
Zawadka
k@siek
Antuanet24
mafa
ewela24

Dobry pomysl z tym watkiem zamknietym. Po co ma ktos niepowołany czytac o niektórych sprawach;-)

no jasne ja tez tak uwazam!! fajnie ze mamy taki watek!!!moze wiecej zwierzen i bardziej rozmowne sie zrobimy;-) Ja lubie duzo mowic i poplotkowac na rozne tematy wiec jak macie do mnie pytanka na watku zamknietym mozemy pogadac szczerze i o wszystkim!!

reklama
Avialle a dlaczego w piatek ????????? znow idziesz do gina????????? :-)
Czarna jestem za zamknietym watkiem i czuje ze duzo sie tam bede udzielala :-)
piszcie tam dziewczyny o wszystkim na co macie ochote.Ja was uwielbiam i jestem uzalezniona od BB i od WAS :-)

Ide pozmywac i zjesc cos i po 14 ide na rynek tam bedzie czekala na mnie mama i moze
sobie cos kupie :-)

Do góry