Dziś mam lekarza myślisz że to oznacza najgorsze
Myślisz ze taki wynik oznacza najgorsze dziś mam lekarza martwię się
Nie musi oznaczać najgorszego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś mam lekarza myślisz że to oznacza najgorsze
Myślisz ze taki wynik oznacza najgorsze dziś mam lekarza martwię się
Proponuje Ci usunac ten post bo podałaś wszystkie swoje dane. A to forum jest publiczne oprócz nas może tu wejść każdy!Dziewczyny mam wynik ale chyba słaby co myślicie
trzymamy mocno kciuki!Po południu pewnie około 16-17 będą wyniki bety. Trzymajcie kciuki
Ja w czwartek idę do kierowniczki, powiem jej co i jak, żeby nikomu nie mówiła. Że czekam na potwierdzenie przez lekarza![]()
Usunęłam już zdjęcie ale martwię się że faktycznie jest źleProponuje Ci usunac ten post bo podałaś wszystkie swoje dane. A to forum jest publiczne oprócz nas może tu wejść każdy!
Kochana naprawdę współczuje, ale mam nadzieje, ze uda się to rozwiązać, zawsze są jakieś zasiłki, cokolwiek? Nie znam się jak to wyglada, nigdy na niczym takim nie byłam.. a kiedy dokładnie będziesz wiedzieć jak to wyglada?
nie znam się specjalnie, ale wydaje mi się, ze Twój wynik nie jest tragiczny. Tylko spokój nas uratuje, kochanaUsunęłam już zdjęcie ale martwię się że faktycznie jest źle![]()
Aktualnie masz z nas wszystkich chyba najlepsza sytuacje bo masz największa betę. Progesteron tez masz w normie. Spokojnie nie masz się co tak stresować.Usunęłam już zdjęcie ale martwię się że faktycznie jest źle![]()
Dziękuje jestem teraz spokojniejsza dam znać po lekarzuAktualnie masz z nas wszystkich chyba najlepsza sytuacje bo masz największa betę. Progesteron tez masz w normie. Spokojnie nie masz się co tak stresować.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz, nie wiem czy jestem w stanie ukrywać ciąże, tzn No jak będę się źle czuła i wpłynie l4 to od razu będzie wiadomo. Sytuacja wyglada tak, ze do końca roku jesteśmy w domu a potem wracamy do biura, nie chce żeby moja kierowniczka dowiedziała się ze jestem w ciąży bo mam duży brzuch albo żeby podejrzewałaszczerość nie popłaca ale tutaj jest kwestia 5 miesięcy długo, No troszkę to jest, myśle tez o urlopie w styczniu, ale no sama już nie wiem. Jeżeli chodzi o korporacje, tak naprawdę wszystko zależy od osób wyżej, bo płaci mi ZUS, a w takiej dużej firmie jedno stanowisko nic nie zmienia za bardzo, chodzi mi o to ze nie będą szukać nikogo na zastępstwo ani nic ..
Usunęłam już zdjęcie ale martwię się że faktycznie jest źle![]()