reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
limba cieszę się że już ci przeszło:tak: i dzidzia nadal w brzuchu:-)
snoopy trzymaj się i zaciskaj kolana:sorry2:

a ja kolejny spokojny dzionek:sorry2: skurcze słabe, jedyny mankament to jedna stopa mi puchnie ale to pewnie dzidzia na coś mi uciska:sorry2:

reklama
Hmmm,ponoc juz 3 czerwcóweczki urodziły-to moze szefowa-moderatorka :-) załozy wątek- Porody-opisujemy przezycia??
.

Mamy taki wątek na o porodach na zamknietym. Tam są zdjęcia nasze, wątek na zdjęcia maluszków, wątek z naszymi numerami komórek i właśnie watek o porodach i juz nawet Edyta swój opisała.

Swoją drogą Limba ja już też myslalam, ze rodzisz...

Mój maz nie dotknał brzucha jeszcze ani razu.Tak oficjalnie:-(.Ale jak udaje ze śpie to przyłapuje go na tym ze sie przytula i trzyma ręke na brzuchu-tak bardzo bardzo delikatnie.wzruszajace:zawstydzona/y:Chyba mysli ze mnie rozgniecie:-),jest faktycznie ogromnym mieśniakiem-z golębim sercem.Biedulek naprawde jest w szoku,nosi mnie teraz prawie na rekach,nic mi nie wolno robic.Jak stekne to oczy robia mu sie jak denko od sloika:-)---- widze,ze bardzo sie boi i denerwuje.

reklama
Do góry