Ja nigdy do pobierania moczu się nie podmywałam, serio. Biorę środkowy strumien i jest ok. Lepiej że coś ma wyjść jak coś dolega to lekarz może reagowaćKochana póki co kup sobie naturalny taki 100% sok z żurawiny i pij rozcieńczony z wodą. Zrob jesCZe raz na spokojnie badanie z moczu . Pamiętaj jednak o zasadach jego pobrania .
Poranny mocz , cipka umytą , środkowy strumień , sterylny pojemnik , zamiast materiałowego ręcznika możesz się wytrzeć ręcznikiem papierowym , kuchennym
Nie brałabym żadnych uroseptów na własną rękę dopóki lekarz mi tego nie zleci . Akurat miałam cudowną mega dostępną lekarkę która zawsze odpisywała na smsy wiec cały czas byłyśmy w kontakcie i wszystko co brałam to w konsultacji z nią.
Wybrałaś już lekarza który będzie Was prowadził ?
reklama
Też chciałabym tak świrowaćMój lekarz z kliniki . Akurat przyjmuje też poza nią więc bez problemu może prowadzić ciążę . Jutro idę rano ponownie zbadać ..jeśli znów będą te bakterie to dzwonię do lekarza . Niech mówi co robić ... Eh... Jak nie urok to sraczka ... Zwariuje przez te 9 miesięcyjuż w sumie 7
![]()
Też wyszła jej bakteria w moczu i mogę się założyć, że mniej się martwi niż my z forum.
Głowa do góry ! Będzie dobrze
Coffe18
Fanka BB :)
Ja raz jak się spieszylam i na smierć zapomniałam to właśnie się nie podmyłam i pyk jakieś bakterie wyszły . Lekarka kazała zrobić posiew - czyściutko.Ja nigdy do pobierania moczu się nie podmywałam, serio. Biorę środkowy strumien i jest ok. Lepiej że coś ma wyjść jak coś dolega to lekarz może reagowaćwiem, że powinno się robić tak jak piszesz ale ja bym się posikała jakbym usłyszała wodę
![]()
Takie są zalecenia lekarzy - tak tez robie ale nie mówię ze łatwo jest
Mocz to mi czasem pod oczy podchodził
Orchidea33
To chyba zalezy od lekarzaJa raz jak się spieszylam i na smierć zapomniałam to właśnie się nie podmyłam i pyk jakieś bakterie wyszły . Lekarka kazała zrobić posiew - czyściutko.
Takie są zalecenia lekarzy - tak tez robie ale nie mówię ze łatwo jest.
Mocz to mi czasem pod oczy podchodziła ta ulga jak już się wkoncu mogłam wysikac to niedopisania jest
![]()
Coffe18
MożliweTo chyba zalezy od lekarzamoj mi tylko kazal z środkowego moczu. Nic nie mowil o podmywaniu sie
na szczescie nic przez cala ciaze nie wyszlo.
Orchidea33
To faktMożliwejuż nie raz nie dwa spotykałyśmy się z różnymi podejściami lekarzy w innych sprawach - zabawne jest to ze każdy po części ma racje i swoje sposoby na prowadzenie ciąży
![]()
Kasia19881988
Dziewczyny a do kiedy braliście leki duphaston progresteron itp .
I jak się liczy tygodnie ciąży ? Od transferu ?
I jak się liczy tygodnie ciąży ? Od transferu ?
reklama
eij
Możliwe że pierwotnie dwa się zagnieździły ale jeden nie przetrwał. Różnie bywa, poczekaj na kolejną weryfikację i później na usg czego bardzo życzęWedług mnie beta jak na ten dzień jest za mała , ale nie z takich bet już tu były dzieci . Sprawdź przyrost za dwa dni , trzymam mocno kciuki Aby się beta rozkręciła![]()
Podziel się: