reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Beta 11dpt 110.5
Beta 14dpt 364.5
Jak na 5 dyniowy to chyba marnie ? Wynik 373 w 14 dniu miałam przy trzydniowym zarodku w pierwszej procedurze.

reklama
Beta 11dpt 110.5
Beta 14dpt 364.5
Jak na 5 dyniowy to chyba marnie ? Wynik 373 w 14 dniu miałam przy trzydniowym zarodku w pierwszej procedurze.
Ciąża to nie matematyka.
Ja np zawsze mam nizsza betę niż dziewczyny tutaj na forum.
Jednak 10 dpt blastki będzie miała 120, druga 200 i inna nawet i 400 i z każdej będzie dzieciątko.
Także powtórz za dwa dni A potem to już usg ;)

Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie mam z leków utrogestan, duphaston, estrogen , ecorton, acard i neoparin.Powiedziecie kiedy odstawialyscie ecorton i estrogen ? Pamiętam że w poprzedniej ciąży estrogen odstawiam bardzo szybko na pierwszym usg. Pytam Lekarza z kliniki ale nie odpisał. Koszmar z tą kliniką.

Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie mam z leków utrogestan, duphaston, estrogen , ecorton, acard i neoparin.Powiedziecie kiedy odstawialyscie ecorton i estrogen ? Pamiętam że w poprzedniej ciąży estrogen odstawiam bardzo szybko na pierwszym usg. Pytam Lekarza z kliniki ale nie odpisał. Koszmar z tą kliniką.
Estrofem po pozytywnym teście , resztę dalej biorę ( bez encortonu) na dniach wizyta i okaże się co dalej Z lekami ... Na razie biorę 5 tydzień bez zmian 😉 (5,5 tygodnia 🙈🙈)

Wcale się nie dziwię że ta charpia nie ma faceta..... Ja też już chciałam stroić choinkę, planuje kupić w tym roku mała w doniczce ale nie wiem czy wytrzyma mi do świąt 🥴
Ja mam sztuczną to ten problem mam z głowy ♥️
Ale faktycznie ze świeża to jeszcze bym troszkę poczekała 😜

No niestety takie rzeczy się zdarzają.
Miałam identyczną sytuację. Powiedziałam przełożone ,że jestem.w ciąży ale mam krwawienia i słabo to wygląda prosząc ja o dyskrecję i poszłam na l4. Puste jajo płodowe.
Oczywiscie z dyskrecji dupa.
Leżąc w szpitalu ludzie z pracy wysłali mi gratulacje na Messenger;( A ja czekałam na zabieg ;(
Potem wróciłam z pracy i największą plotkara w.firmie wchodząc po schodach drze mordę, że słyszała że byłam w ciąży na pół biura. Super , oczywiście bez dobrych rad się nie obyło.
Ludzie są straszni .
Nie przejmuj się . Powiedz że nie chcesz rozmawiać na ten temat albo zwyczajnie żeby zajęli się swoimi sprawami.
Brzmi znajomo …
I żeby to chociaż jakaś dobra znajoma była …
Zlałam ją w pracy ale przyszłam do domu i tak mi sie kurewsko przykro zrobiło i zaczęłam analizować czy faktycznie ze mną wszystko ok skoro cała firma huczy ze to moja 3 ciąża a dziecka jak nie było tak ni ma …

Oczywiście koronę szybko poprawiłam a załamanie humoru było tylko chwilowe … ✊🏻✊🏻✊🏻👌🏼

Dziękuje ze jesteście ♥️

reklama
Do góry