Kreatywnynick
Fanka BB :)
Ja używam Preglife i oprócz licznika nie ma nic szczególnegoA z jakich funkcji korzystacie w tych aplikacjach? Dla mnie to po prostu „liczniki” tygodnia ciąży![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja używam Preglife i oprócz licznika nie ma nic szczególnegoA z jakich funkcji korzystacie w tych aplikacjach? Dla mnie to po prostu „liczniki” tygodnia ciąży![]()
Jako licznik ciążyy, można sobie poczytać o rozwoju bobo w danym tygodniu. Spoko tez do zapisywania wizyt czy jakiś tam rzeczy zwiazanych z ciąża.A z jakich funkcji korzystacie w tych aplikacjach? Dla mnie to po prostu „liczniki” tygodnia ciąży![]()
Dla mnie też,bo w połowie to już w ogóle nie ogarniam rzeczywistościA z jakich funkcji korzystacie w tych aplikacjach? Dla mnie to po prostu „liczniki” tygodnia ciąży![]()
Na mdlosci polecam imbir np do herbaty lub na też brałam tabletki lokomotiv jak już nie mogłam ogarnąćJa zaczynam dostrzegać pierwsze objawy ciążyjak pisałam w tamtym tygodniu ze wszystko spoko, to od piątku nie i trochę Wam ponarzekam jak miałam apetyt tak nie mam go wcale albo mam na konkretne rzeczy a potem jak o nich pomyśle to mi niedobrze
lubiłam gotować a teraz kuchnia jest obrzydliwa i lodówka tez, zmuszam się do jedzenie, dzisiaj miałam ochotę na paczki i zjadłam 3 No i masakra
a najgorzej jest jak wstaje rano i pusty żołądek to wtedy już wgl mdłości max, także muszę zaopatrzyć się w takie tabletki czy coś na mdłości bo czuje ze będzie gorzej
mam nadzieje, ze jak się nas zbierze więcej to może przejdziemy do zamkniętej grupy?
To wcześnie ale jak na taka bete po świętach myśle ze okej i wtedy już będzie tez pewnie serduszkoMam wynik bety 103, powtórzę w środę jak uda mi się ogarnąć w ciągu dnia. Jutro odezwę się do mojej gin ale wizytę ustawie chyba tuż po swietach, chociaż w poprzedniej ciąży pierwsza wizyte miałam w 5+4 i biło już serduszko![]()
Ja już nie wiem co mam pic, zakazana zielona herbata a uwielbiam bo jest gorzka, mięty melisy nie lubię bo śmierdząNa mdlosci polecam imbir np do herbaty lub na też brałam tabletki lokomotiv jak już nie mogłam ogarnąć![]()
Mnie chyba brakuje jakiś witamin,bo we wcześniejszych ciążach nie miałam absolutnie żadnych"zachcianek"..Teraz obstawiam niedobór sodu,bo mam apetyt na ryby,kiszonki i cytrusyJa już nie wiem co mam pic, zakazana zielona herbata a uwielbiam bo jest gorzka, mięty melisy nie lubię bo śmierdząkawy nie pije i zostaje mi sama woda, a imbir to bardziej do herbaty takiej świątecznej herbaty a na myśl o niej tez niedobrze
![]()