Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak to wyglada z wizytami u tego lekarza? Masz wyznaczoną konkretna godzinę czy po prostu lekarz przyjmuje „od” i kto pierwszy ten lepszy?Chce jeść![]()
Niby na 16.30 byłam umówiona, ale wszystko się przesuwa kiedy chociaż dwie babeczki siedzą dłużej niż 30 minut :/a jak to wyglada z wizytami u tego lekarza? Masz wyznaczoną konkretna godzinę czy po prostu lekarz przyjmuje „od” i kto pierwszy ten lepszy?
uuu to faktycznie ładne przesunięcieNiby na 16.30 byłam umówiona, ale wszystko się przesuwa kiedy chociaż dwie babeczki siedzą dłużej niż 30 minut :/
Weszłaś już?Niby na 16.30 byłam umówiona, ale wszystko się przesuwa kiedy chociaż dwie babeczki siedzą dłużej niż 30 minut :/
Ja z aplikacji polecam ciąża+ lub preglife. Obie używałam w poprzedniej ciążyŚciągnęłam sobie fajną aplikację: kalendarz ciąży od mamusiom.pl. Opisane jest w przejrzysty sposób kiedy, co i jak.
te też mam i właśnie polecam tamtą oprócz tych.Ja z aplikacji polecam ciąża+ lub preglife. Obie używałam w poprzedniej ciąży