Dziś na 15 mam wizytę u swojej gin. Zobaczymy co powie. Dziękuję za słowa wsparciaKochana tule ściskam i nie trać siły, wiem ze to trudne, nawet to zbyt proste słowo ale bądź dobrej myśli, ze wszystko się poukłada![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś na 15 mam wizytę u swojej gin. Zobaczymy co powie. Dziękuję za słowa wsparciaKochana tule ściskam i nie trać siły, wiem ze to trudne, nawet to zbyt proste słowo ale bądź dobrej myśli, ze wszystko się poukłada![]()
Ja mam następną wizytę 19.12 Serduszko bije ale i tak cały czas jest ten stresDziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja pierwsza wizyte mam 15.12
wtedy kiedy jaDziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja pierwsza wizyte mam 15.12
Super wiadomości!Boję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cudna wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
Eh, boje się cieszyć, ale cudnie, ze na ten moment jest Ok![]()
Super!! Bardzo się cieszęBoję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cudna wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
![]()
Boję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cudna wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
![]()
WspanialeBoję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cudna wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko
Cieszymy się razem z TobąBoję się cieszyć… ale Wasze kciuki i magia Mikołajek sprawiły, ze chyba wydarzył się cudna wizycie pan doktor już nawet nie widział krwawienia. Żadnego źródła krwawienia tez nie widział, więc stwierdził, że po prostu czasami tak się zdarza. Ustaliliśmy, ze ciąża jest raczej o 2-3 dni młodsza. I obraz usg pokrywa się z wiekiem ciąży. Pan doktor pokazał mi punkcik, który delikatnie, ale regularnie migał, powiedzial, ze z dużym prawdopodobieństwem to jest serduszko