reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Mnie lekarz wysyła na l4 przynajmniej do końca tygodnia. Walczyłam, jak mogłam, ale przemyślałam sprawę i jutro zostaję w domu. Nie wiem, co na to moja szefowa... Zaraz muszę jej powiedzieć.
Ja właśnie zrezygnowałam z nowej pracy. To był sam początek i w związku z tym bardzo dużo stresu, na który nie mogę sobie teraz pozwolić.
Zobaczysz wszystko się poukłada, ale najlepiej jest teraz myśleć o sobie.

Mnie lekarz wysyła na l4 przynajmniej do końca tygodnia. Walczyłam, jak mogłam, ale przemyślałam sprawę i jutro zostaję w domu. Nie wiem, co na to moja szefowa... Zaraz muszę jej powiedzieć.
To już jest zwolnienie z kodem ciążowym? Nie znam się na tym za bardzo i nie wiem, czy lekarz mógł jeszcze wystawić zwykle. Przy zwykłym i to tylko do końca tygodnia mogłabyś na razie nie mówić o ciazy, jeśli jeszcze nie chcesz.

To już jest zwolnienie z kodem ciążowym? Nie znam się na tym za bardzo i nie wiem, czy lekarz mógł jeszcze wystawić zwykle. Przy zwykłym i to tylko do końca tygodnia mogłabyś na razie nie mówić o ciazy, jeśli jeszcze nie chcesz.

Z kodem ciążowym. I tak chciałam powiedzieć, jak najszybciej po potwierdzeniu na usg i wystawieniu zaświadczenia przez lekarza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry