Ladina przechlapane z takim wulkanem energiiAluska
ta Twoja mala to spryciula,moje wszystkie dzieci jakies malo ruchliwe![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ladina przechlapane z takim wulkanem energiiAluska
ta Twoja mala to spryciula,moje wszystkie dzieci jakies malo ruchliwe![]()
Witam!
Slyszalyscie moze o tym, ze pranie dzidziusiowe nie moze wisiec po zmroku na dworze, bo dziecko bedzie niespokojne i nie bedzie dobrze spac?? Podobno moja babcia tego bardzo przestrzegala jak bylam mala. No i okazalo sie to prawdaBylam w szoku. Polozylam malego tak jak zawsze, wszystko bylo ok a on budzil sie co pol godziny... Az moja mama wpadla na pomysl ze pranie malego wisi jeszcze na balkonie i ze to moze byc jego wina. No i zaraz poszlam zdjac a maly spi jak zabity!
![]()
Bira bierz Ingusie i wpadajcie do nas...ja tez niecierpie siedzieć w domu...wrrrr a co do gazet jeszcze to Kapik tez je uwiellllllbbbbbbbbiiiiaaaaa:-) heheh i najlepiej typu życie na gorąco i te sprawy;-) jak jedzie do babci to zawsze kilka zje;-)
Lilka ale wiesz co Ci powiem rozmawiałąm z mamą własnie o tym mleu krowim i mama mówi że co ja myśle że na wsi to mamy się rpzejmują jakimiś rzeczami..zupełnie mleko krowie i bach.. a dam wam przykład...pojechałam ostatnio do mamy na grila i zapomniałam Kapikowi wziąść soczku..
no to autko i jade do sklepu..wchodze do jednego nie ma żadnych soczkow dla bobasów, wchodze do 2 też nie ma! czujecie!! jak moze nie być nic dla dzieci..normalnie porażka..to co te mamy dają maluszkom pić! tylko mleko i wodę:-( dopiero meża wysłałam 7 kilometrów dalej i dzięki Bogu był soczek..ehhh
wiem ze to nie ten watek, ale zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.........
do mleka z puszki dajecie przegotowana wade z kranu czy mineralna????????/
Nie wierzę absolutnie w zabobony. U mnie pranie wisiało ostatnio trzy dni, bo mi się sciagnąć nie chciało. Poza tym wg. wierzeń mojej teściowej Ini dawno już nie powinno być na tym świecie.
Liluś oj w Twoim stanie to jest przechlapane chorować :-(jak tu się wyleczyć jak nic nie wolno brać
Dużo zdróweczka Ci życzę
Masz soczek malinowy?
Lilka
ja to sie domowymi sposobami w ciazy kurowalam, najczesciej czosnkiem-ale tez podobno nie mozna przesadzac...
.
lilka strepsils mozna, tzn nie wiem jak w 2 semestrze, ja bralam w 3 i teraz jak karmie i jest oki. duzo zdrowka
ja to nawet nie wiem czy czysta ta woda tutaj czy nie, wiem ze strasznie twarda, ale kiedys ogladalam program to mowili ze kranowka lepsza od mineralnej![]()
wiem ze to nie ten watek, ale zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.........
do mleka z puszki dajecie przegotowana wade z kranu czy mineralna????????/