Pepe88
Fanka BB :)
Kurczę, to niezle Cie zaatakowało. Przykro mi, ze nie możesz odpocząć i „wyleżeć” tego dziadostwa.po prostu miej świadomość, że jeszcze nie musi być za wiele widoczne i staraj się w razie czego nie denerwować. Wiem, ze łatwo mówić, ciężko wprowadzić w życie, No ale co zrobić
ja na całe szczęście na L4 już od jakiegoś czasu, No ale wiadomo, że mając dzieci, które trenują, grają na instrumentach, to ciężko usiedzieć na zadzie w domuwłaśnie zaraz powinnam jechać z młodszą do szkoły muzycznej, ale tak zaczęło sypać, że mi się nie chce
może mojego tatę namówię, żeby z nią pojechał
u mnie zaczęło się w zeszłą sobotę bólem gardła i podwyższoną temp i z dnia na dzień było coraz gorzej, bo straciłam głos, później doszedł katar i okropny kaszel, gorączki nie mam, ale czuje się cały czas jakbym miałano i wczoraj zaczął mnie bolec policzek, spuchło mi oko, wiec wychodzi, że doszło do zatok, dlatego dostałam podwójna dawkę antybiotyku
u mnie najbliższa rodzina już wie. Wiem też, że mąż w pracy powiedział już wszystkim kolegom
naprawdę mu pomógł ten *spam*? Mi on g***o daje
a to my łeb w łeb idziemy, bo mi tez apka pokazuje, że w wigilie będę w 8+4
Co do wiadomego suplementu na gardło, to tez byłam zdziwiona
 równie dobrze, można possać cukierka
 równie dobrze, można possać cukierka 

jeszcze go nie wykupiłam, zaraz jednak się pofatyguje do tej szkoły muzycznej to do apteki skoczę
 jeszcze go nie wykupiłam, zaraz jednak się pofatyguje do tej szkoły muzycznej to do apteki skoczę