AScarlett
Moderator
Ja w Sylwestra bede 9 dpo... Więc prawdopodobnie będę i tak testować, a potem wypiję tylko lampkę szampana jakby miała mi się jakimś cudem kreska pozniej pojawić..Spoko w tego sylwestra piję ja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w Sylwestra bede 9 dpo... Więc prawdopodobnie będę i tak testować, a potem wypiję tylko lampkę szampana jakby miała mi się jakimś cudem kreska pozniej pojawić..Spoko w tego sylwestra piję ja![]()
ja dokładnie tak samoJa w Sylwestra bede 9 dpo... Więc prawdopodobnie będę i tak testować, a potem wypiję tylko lampkę szampana jakby miała mi się jakimś cudem kreska pozniej pojawić..
To ja mam *obrzydliwe* podskorne 3 ułożone w uśmiech i to pod pachą, co opuszczę rękę napier.....lają ..... nie muszę dodawać, że ten uśmiech jest szyderczy ? Jak oceniacie? Cionsz może podwójnyJa też mam pryszcza, ale na czole. To się liczy?
Ps jeszcze przed owu to na pewno będzie cionsz![]()
A ja będę pićja dokładnie tak samo![]()
No to mnoga jak nicTo ja mam *obrzydliwe* podskorne 3 ułożone w uśmiech i to pod pachą, co opuszczę rękę napier.....lają ..... noe muszę dodawać, że ten uśmiech jest szyderczy ? Jak oceniacie? Cionsz może podwójny?
Ja prawdopodobnie 8 dni po i na pewno zrobie test i wypije szampana, to pewne, już nie zachowuje się jakbym byla w ciąży tylko test nie pokazuje, bo wpadam w paranoje....ja dokładnie tak samo![]()
U mnie chyba 10-11 dpo jak inofem mi nie rozwali cyklu więc jak nie wyjdzie 2 kreska to się urżnęJa prawdopodobnie 8 dni po i na pewno zrobie test i wypije szampana, to pewne, już nie zachowuje się jakbym byla w ciąży tylko test nie pokazuje, bo wpadam w paranoje....mi ten kalkulator pokazuje, zeby test zrobić 2 dni przed @ i to bedzie pewny wynik.
To chyba ten typ, którego nie należy naciskać.@ZuKinia22 ja wiem, że na jakieś info od Ciebie czekałam od 2 grudnia, ale liczyłam ze presja tłumu zadziała na Ciebie mobilizująco