olka11135
Fanka BB :)
Wiecie jaka sytuacja, chyba po rocznym macierzyńskim nie będę miała gdzie wrócić. Umowa kończy się w sierpniu, akurat kiedy będę rodzić! Kierowniczka powiedziała że wątpi, że mi przedłuża. Mimo że ona mnie uwielbia i nie chce mnie zwalniać! Co robić? Czy dostanę jakieś pieniądze na macierzyńskim skoro będę bezrobotna????
Nie. Tzn. w zależności od stażu pracy itd. będziesz mogła zarejestrować się jako bezrobotna i dostać zasiłek dla bezrobotnych

dla przykładu o takim czymś mówię
 dla przykładu o takim czymś mówię
		 . Jeśli na etykiecie widnieje skład i oznaczenie 0,0%, to jest to bez alkoholu. Ja kupuję Royale Nordic 0,0% albo polskie piwa Žatecky 0,0%. Bardzo dobre są
. Jeśli na etykiecie widnieje skład i oznaczenie 0,0%, to jest to bez alkoholu. Ja kupuję Royale Nordic 0,0% albo polskie piwa Žatecky 0,0%. Bardzo dobre są 
 .
. 

poza piwem, pilyście kiedyś jakieś inne trunki 0%? Dzisiaj znalazłam stronę, na której są whisky, giny, wódki itd z 0% alko. I nie wiem, czy warto coś takiego kupować i przede wszystkim czy nam wolno coś takiego (chociaż niby jak zero to zero
 poza piwem, pilyście kiedyś jakieś inne trunki 0%? Dzisiaj znalazłam stronę, na której są whisky, giny, wódki itd z 0% alko. I nie wiem, czy warto coś takiego kupować i przede wszystkim czy nam wolno coś takiego (chociaż niby jak zero to zero