Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Relacja liveprobuje hehe ale stres mam straszny.
taaa heheheh nie no narazie czekam az mi sie zachce porobie porzadki w domu.Relacja livetrzymam kciuki
![]()
A możesz go otworzyć bo przez tą szybkę nic nie widaćZrobiłam test i jest bardzo blada kreskanawet nie umiem jej uchwycić na zdjęciu , nie wiem czy to testowa więc będę jutro robić jeszcze raz , ale jaja pierwszy raz mam przynajmniej jakiś cień cienia
![]()
ja widzeeeeZrobiłam test i jest bardzo blada kreskanawet nie umiem jej uchwycić na zdjęciu , nie wiem czy to testowa więc będę jutro robić jeszcze raz , ale jaja pierwszy raz mam przynajmniej jakiś cień cienia
![]()
Ty nic nie widzisz, Ty to masz słyszeć morza szum, wodospadu huk, kapiący kran, na tym się skup teraz!ja widzeeee![]()
ja chyba widzę, ale też uważam, że powinnaś rozłożyć test i zrobić zdjęcie w normalnym świetleZrobiłam test i jest bardzo blada kreskanawet nie umiem jej uchwycić na zdjęciu , nie wiem czy to testowa więc będę jutro robić jeszcze raz , ale jaja pierwszy raz mam przynajmniej jakiś cień cienia
![]()
heheh okTy nic nie widzisz, Ty to masz słyszeć morza szum, wodospadu huk, kapiący kran, na tym się skup teraz!