mylenne
Fanka BB :)
Melduję się po wizycie! Ciąża bardzo wczesna więc na usg widoczny pęcherzyk żółtkowy ale Pani doktor twierdzi, że mignął jej mikroskopijny zalążek zarodka  Najważniejsze, że wykluczona ciąża pozamaciczna i puste jajo bo te dwie opcje nie dawały mi spać!
 Najważniejsze, że wykluczona ciąża pozamaciczna i puste jajo bo te dwie opcje nie dawały mi spać!
Jestem przeszczęśliwa, tak się spłakałam małżowi w rękaw po powrocie, że chyba sobie dopiero chłop zdał sprawę z tego wszystkiego 

Najważniejsze, że wykluczona ciąża pozamaciczna i puste jajo bo te dwie opcje nie dawały mi spać!
 Najważniejsze, że wykluczona ciąża pozamaciczna i puste jajo bo te dwie opcje nie dawały mi spać!Jestem przeszczęśliwa, tak się spłakałam małżowi w rękaw po powrocie, że chyba sobie dopiero chłop zdał sprawę z tego wszystkiego

wynik mnie uspokoił bo według internetowych kalkulatorow przyrost jest ok
 wynik mnie uspokoił bo według internetowych kalkulatorow przyrost jest ok   

Wysoka temperatura i kaszel. W piątek prywatna wizyta u pediatry płuca i oskrzela czyste. W poniedziałek stan bez poprawy, więc umówiłam najszybszy termin w przychodni. Dzisiaj usg klatki piersiowej i test CRP z krwi. Diagnoza wirusa RSV
 Wysoka temperatura i kaszel. W piątek prywatna wizyta u pediatry płuca i oskrzela czyste. W poniedziałek stan bez poprawy, więc umówiłam najszybszy termin w przychodni. Dzisiaj usg klatki piersiowej i test CRP z krwi. Diagnoza wirusa RSV  Takie mnie czekają święta
 Takie mnie czekają święta
		 g@&no daje
 g@&no daje 

a jutro w klasie u mojej młodszej jest wigilia z rodzicami
 a jutro w klasie u mojej młodszej jest wigilia z rodzicami trzeba będzie się trochę ogarnąć jutro, na samą myśl już brak mi sił
 trzeba będzie się trochę ogarnąć jutro, na samą myśl już brak mi sił

7 tyg. 2 dni
 7 tyg. 2 dni