Bolilol
Fanka BB :)
nieumiarkowanie mogło się do tego trochę przyczynićAle to na pewno była wina kadarki a nie nieumiarkowania w jedzeniu i piciu ;D?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nieumiarkowanie mogło się do tego trochę przyczynićAle to na pewno była wina kadarki a nie nieumiarkowania w jedzeniu i piciu ;D?
nie widziałaś mojego starego jak rzygal do wanny po wiśniowym bimbrzesłabo mi, słabo mi na samą myśl, oszczędzę Wam szczegółów, ale było kolorowo![]()
żeby tylko do wanny... Turkusowe kafelki na ścianach łazienki wyglądały, jakby odbyło się w niej jakieś rytualne morderstwonie widziałaś mojego starego jak rzygal do wanny po wiśniowym bimbrze
A on nigdy nie rzyga... raz mu się zdarzyło.
Ja myślę, że to nie kadarka, a zbyt duża ilość![]()
nooo, Ty se teraz nie piciuj, bo niedługo bobo będzie gościć !Widziałam! Mimo że alkoholu nie pije teraz praktycznie wcale to czasem zerkam tęsknym wzrokiem![]()
hahahażeby tylko do wanny... Turkusowe kafelki na ścianach łazienki wyglądały, jakby odbyło się w niej jakieś rytualne morderstwo![]()
Nie no, ja biorę te wszystkie leki grzecznie i nawet o tym nie śmiem marzyć, żeby poczuć znów smak winanooo, Ty se teraz nie piciuj, bo niedługo bobo będzie gościć !❤
to w ciąży narzygaj mu do ulubionych butów. To nie Ty, to jego dzieckohahaha
wybacz, ale wyobrazilam to sobie
to mój stary myl wannę na drugi dzień MOJA OBRZYGANA GĄBKA DO CIAŁA!!! Czaisz to ? do tej pory mu nie wybaczylam![]()
tyle wina na zmarnowanie!To sobie wyobrazcie jak wyglądały gołębiowe kafelki u nas w mieszkaniu i ecru ściany gdy mój Stary przenosił balon czerwonego wina, bo chciał je rozlać do butelek i go po drodze upuścił ;-)