reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

reklama
tak, widziałam normy przy wynikach ,ale zastanawiam się jak lekarze taki graniczny traktują ...czy ktoś miał podobnie ?
A co Ci da wiedza, że inni jakoś mieli?:)
Wszystko zakeży od podejścia lekarza. Dla jednych górna granica już jest równoważna ze skierowaniem do diabetologa, a dla innego nawet lekko powyżej granicy nie jest wskazaniem. Ciężko jednoznacznie powiedzieć.

A co Ci da wiedza, że inni jakoś mieli?:)
Wszystko zakeży od podejścia lekarza. Dla jednych górna granica już jest równoważna ze skierowaniem do diabetologa, a dla innego nawet lekko powyżej granicy nie jest wskazaniem. Ciężko jednoznacznie powiedzieć.
bo mnie interesuje jak mieli inni nie muszę się Tobie tłumaczyć po co mi to .

reklama
bo mnie interesuje jak mieli inni nie muszę się Tobie tłumaczyć po co mi to .
Nie piszę tego, żebyś się musiała tłumaczyć, nie piszę też tego na złość. Po prostu tu akurat ciężko porownać, bo niby masz normę, ale po pierwsze na granicy, a tutaj lekarze patrzą różnie. Jeden oleje, inny powie, żeby już zacząć kontrolować cukier, a jeszcze inny wyśle od razu do poradni. No nikt tu nie przewidzi, jakie podejście ma Twój lekarz.

Do góry