Calineczka92
Fanka BB :)
Ciasto na pizze zrobione, proseco 0% zakupione, mogę pić
. Owulak sprawdzony ledwo widać druga kreskę
, więc daleko do owu. Jedyna różnica, że widzę wyższa temp.na początku cyklu niż w poprzednich cyklach 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jednak %?Ja później swoje sprawdzę. Na razie to wypiłam sporo
![]()
kurcze no właśnie mam nadzieję że ten tutaj mi zrobi USG i już będzie jakaś diagnoza i leczenie. Tylko zupełnie nie mam pojęcia jak oni mogą odróżnić hashi od niedoczynności jeśli po tarczycy za bardzo nie widać. Tpo mam wysoko ale też nie wiem czy aż tak super by zdecydowanie mówić o autoimmunologicznej (moje tpo to 9.4 przy max ref 5.2)Byłam u trzech różnych endokrynologów.
Stwierdzali Hashi na podstawie badań oraz USG tarczycy.
Praktycznie na każdym opisie jest taki zapis: „Tarczyca typowa dla początków autoimmunologicznego zapalenia.”
Mam podwyższone bardzo anty-TG i każdy lekarz tylko na podstawie tych badań mówił o chorobie, ale USG tylko to potwierdzało.
Edit. Dodam, że to właśnie początek.
Oczywiście, że takJednak %?![]()
Ach, ja zrozumiałam, że coś właśnie chlapnełaś sobieOczywiście, że tak, przy clo było postanowienie abstynencji
. A ja i tak mało pije
, więc zbytniej różnicy nie robi
![]()
I testowałaś? Mój chyba myśli, że to robiłam, skoro też mi mówił plus szykuję się do proseczjoJa zrobiłam te farszynki vel. krokiety ziemniaczane do barszczu.
Mama nie wytrzymała i oczywiście jednego rozpracowała, ale pyszne wyszły.
Mąż mi dzisiaj kazał testować, mimo iż było na 100% wiadome, że bez seksów w czasie owu, ciąży być nie może.
Słodki był, gdy się obudził i pierwsze, co powiedział, że śnił mu się mój test i pić nie mogłam, żadne argumenty typu leczenie w trakcie owu do kiego nie trafiało.
Stwierdził, że mógł jakiś kamikaze się zaplątać i on musi wiedzieć.
Aaa okej no chlapłam dużo wodyAch, ja zrozumiałam, że coś właśnie chlapnełaś sobie.