mylenne
Fanka BB :)
Oojj.. trzymaj się tam jakoś! Jeśli dasz radę wypić całość to jesteś nasza mistrzyniąDzień dobry![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oojj.. trzymaj się tam jakoś! Jeśli dasz radę wypić całość to jesteś nasza mistrzyniąDzień dobry![]()
trzymam kciuki za powodzenie akcji i dobre wynikiDzień dobry![]()
wypiłam w zalecanym czasie 7 minut! Nie była taka zła- cytrynowaOojj.. trzymaj się tam jakoś! Jeśli dasz radę wypić całość to jesteś nasza mistrzynią![]()
To są nawet smakowe? Ja to myślałam, że to po prostu woda z cukremwypiłam w zalecanym czasie 7 minut! Nie była taka zła- cytrynowateraz 2 godz. koczowania. Mam słuchawki i książkę.
była jeszcze kiedyś pomarańczowa, ale chyba już nie maTo są nawet smakowe? Ja to myślałam, że to po prostu woda z cukrem![]()
13 lat temu piłam właśnie takiego prytozola. Teraz smakowe dają, nienajgorzej smakuję.To są nawet smakowe? Ja to myślałam, że to po prostu woda z cukrem![]()
jeść to przez 2 godziny nic13 lat temu piłam właśnie takiego prytozola. Teraz smakowe dają, nienajgorzej smakuję.
Nie wiem co mam jeść...
No no.jeść to przez 2 godziny nic![]()
Ja dzisiaj mam ochotę na to, co zawsze jak miałam jelitowke za dzieciaka - zupkę ryżową, mama taką dobrą robiła! A mówiłaś, że zupki Ci wchodząNo no.ale później. Wczoraj tym ramenem rzygałam dalej niż widziałam.