eij
Fanka BB :)
Widać co lekarz to inna opiniaAmh w dowolnym dniu, reszta co cała calutka prawda, przynajmniej patrząc na zalecenia w mojej klinice i słuchając lekarzy od niepłodności![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać co lekarz to inna opiniaAmh w dowolnym dniu, reszta co cała calutka prawda, przynajmniej patrząc na zalecenia w mojej klinice i słuchając lekarzy od niepłodności![]()
Jeśli chodzi o usg na początku cyklu to też miałam przed każdą inseminacją robioneJa już w ogóle nie dyskutuję na ten tematProszę o to zapytać polemizujących
![]()
Cytuję ;-)
Zdecydowanie istotna jest faza cyklu. Najlepiej amh robić w 2,3 dc ( wiem, że wszędzie piszą, że nie ma to znaczenia, ale ma).
Pewnie robiłaś w różnych dniach cyklu lub też w innych labach. Przy amh ważne żeby robić to na samym początku cyklu (2,3 dc) w labie gdzie wynik dostajesz od ręki ( najlepiej robić w klinikach niepłodności - wynik miałam po 2 h).
Pewnie. Warto sprawdzić choć samo amh wiele nie mówi. Ten parametr ma znaczenie wraz z LH,FSH i USG robionym w 2,3dc ( wiem, że USG w okres dziwne, ale tak mi zlecono) . To wszystko miałam zrobić żeby mieć pełny obraz sytuacji. Samo amh to tylko marker, jeden parametr.
Dokładnie takWidać co lekarz to inna opiniajedni mówią że dzień cyklu ma znaczenie, inni tak jak mój że nie i bądź tu mądra hehe. Nie ma co polemizować, tylko robić tak jak każe lekarz prowadzący
![]()
o witaj kochana, od razu powiadomienie się pojawiłoCześć dziewczynkiI'm baaack !!! @Asia34, @eij, @hername, @Fok123, @OnaGośka, @Hankaa. Chciałam się przywitać i pochwalić że mamusią będę
bardzo niedługo będziemy adoptować syneczka Franka, aktualnie rok i 9 m-cy
Trochę mnie nie było, ale widzę że tu wszystkie już mamusie i bardzo się cieszę
A co u @Karola z nadzieją ?
Hejo witaj kochana, od razu powiadomienie się pojawiłobardzo się cieszę, cudowna wiadomość
faktycznie sporo mam już na forum, opowiadaj co u Ciebie
super ze do nas zajrzałaś
![]()
Aaaaaaaaaa!!!!!!! Myślałam sobie co u Ciebie słychaćCześć dziewczynkiI'm baaack !!! @Asia34, @eij, @hername, @Fok123, @OnaGośka, @Hankaa. Chciałam się przywitać i pochwalić że mamusią będę
bardzo niedługo będziemy adoptować syneczka Franka, aktualnie rok i 9 m-cy
Trochę mnie nie było, ale widzę że tu wszystkie już mamusie i bardzo się cieszę
A co u @Karola z nadzieją ?
CześćAaaaaaaaaa!!!!!!! Myślałam sobie co u Ciebie słychaćstrasznie się cieszę ❤❤❤ opowiadaj co się działo jak Ciebie nie było
![]()