reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Najpierw to Ty potwierdź dobrze tą ciążę żebyś mogła się uspokoić. Później będziesz szukać kogoś od formalności
niby potwietdzona ale jeszcze niby nie masakra. Moj mowi ze widzial na usg chyba zarodek w pewnym momencie i cos w nim pikalo jakby serduszko ale lekarz gmeral tak kamera ze nie zobaczyl zbyt wyraznie. Jest przekonany w 99 procentach ze widzial wiecej niz gin nam pokazal

O matko, współczuję ale najważniejsze, że pomogła i dzięki temu Ty i dziecko było bezpieczne 😊
Generalnie jadłam pieczywo ig z białym serem,na obiad jakieś mięso pieczone i warzywa(bez ziemniaków)podwieczorek to jogurt naturalny z owocami kakao,kolacja kanapka z szynką i przed snem orzechy..

niby potwietdzona ale jeszcze niby nie masakra. Moj mowi ze widzial na usg chyba zarodek w pewnym momencie i cos w nim pikalo jakby serduszko ale lekarz gmeral tak kamera ze nie zobaczyl zbyt wyraznie. Jest przekonany w 99 procentach ze widzial wiecej niz gin nam pokazal

Na takim obrazie usg i na tym etapie ciąży raczej nie mieliście szans sami wyłapac serduszka. Pójdziesz na dobre usg i od razu zobaczysz różnice w jakości

Jak byłam w ciąży z synem,wszyscy mówili że na bank będzie córka,bo wyglądam jak 7 nieszczęść 🤣teraz też wyglądam jak 7 nieszczęść..więc może drugi chłopaczek?😃🥰
Ja na początku tez wyglądałam dobrze i podświadomie myślałam o chłopcu (ach te zabobony), ale wyglądam coraz gorzej z dnia na dzień 🤣

reklama
Do góry