EMilkaaa84
Fanka BB :)
Jak byłam w ciąży z synem,wszyscy mówili że na bank będzie córka,bo wyglądam jak 7 nieszczęśćMi wyszedł chłopak, a pod skórą czuję ze rośnie we mnie baba![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak byłam w ciąży z synem,wszyscy mówili że na bank będzie córka,bo wyglądam jak 7 nieszczęśćMi wyszedł chłopak, a pod skórą czuję ze rośnie we mnie baba![]()
niby potwietdzona ale jeszcze niby nie masakra. Moj mowi ze widzial na usg chyba zarodek w pewnym momencie i cos w nim pikalo jakby serduszko ale lekarz gmeral tak kamera ze nie zobaczyl zbyt wyraznie. Jest przekonany w 99 procentach ze widzial wiecej niz gin nam pokazalNajpierw to Ty potwierdź dobrze tą ciążę żebyś mogła się uspokoić. Później będziesz szukać kogoś od formalności
taaak, ale to z przymróżeniem okaPodaje się przybliżony czas zapłodnienia i wiek matki. Na necie znajdziesz kilka wersji.
Generalnie jadłam pieczywo ig z białym serem,na obiad jakieś mięso pieczone i warzywa(bez ziemniaków)podwieczorek to jogurt naturalny z owocami kakao,kolacja kanapka z szynką i przed snem orzechy..O matko, współczuję ale najważniejsze, że pomogła i dzięki temu Ty i dziecko było bezpieczne![]()
Jerzy GizaWspaniałe chwile spędziłam w Kostrzyniezaraz czegoś poszukamy. Zdradzisz nam nazwisko tego Twojego lekarza, żeby go omijać w poszukiwaniach, ewentualnie obczaić opinie?
niby potwietdzona ale jeszcze niby nie masakra. Moj mowi ze widzial na usg chyba zarodek w pewnym momencie i cos w nim pikalo jakby serduszko ale lekarz gmeral tak kamera ze nie zobaczyl zbyt wyraznie. Jest przekonany w 99 procentach ze widzial wiecej niz gin nam pokazal
mój Glutencjuszek mały![]()
Ja na początku tez wyglądałam dobrze i podświadomie myślałam o chłopcu (ach te zabobony), ale wyglądam coraz gorzej z dnia na dzieńJak byłam w ciąży z synem,wszyscy mówili że na bank będzie córka,bo wyglądam jak 7 nieszczęśćteraz też wyglądam jak 7 nieszczęść..więc może drugi chłopaczek?
![]()
Jerzy Giza
staryZadziwiająco dobre opinie na ZL, ale mało ich ma, więc bardzo możliwe, że kupione. Stary, czy młody on?