Rozumiem Cię, bo chwilę temu sama to przeżywałam. Jeszcze na początku jak zrobiłam test złapałam straszne przeziębienie z podwyższoną temperaturą i dopiero teraz po 2 tygodniach zaczyna odpuszczać. Tydzień temu jak przestały mnie boleć piersi i brzuch to zrobiłam betę i dopiero po wynikach się uspokoiłam. Ja też nie mam jakichś nasilonych objawów - trochę jestem bardziej senna, czasem poboli brzuch albo głowa albo piersi. Na razie zrobiłam badania wszystkie i jeżeli ma się cos wydarzyć to i tak się przed tym nie uchronię w żaden sposób, więc próbuję się nie zadręczać, chociaż nie jest to latwe...Hej dziewczynygratuluje wszystkim nowym członkiniom
Jak wasze samopoczucie? U mnie dzisiaj mega stresstrasznie mnie martwi brak objawów ciążowych, a jestem 5+2
pamietam, że w poprzedniej ciąży, którą poroniłam miałam już lekkie mdłości, wrażliwość na zapachy i ból piersi… a teraz tylko jedna mnie trochę boli i trochę jestem senna :/ myślałam czy zrobić jeszcze raz betę, ale boje się ze tylko bardziej mnie to zestresuje
Jak to u was wygląda?