JestemMama!
Fanka BB :)
Mojego męża typZaintrygowałaś mnie tym Lucjanem
No wiadomo, my wybraliśmy imię jakoś 3 tyg później, niż Wasz etap. Do końca ciąży już mi się znudziło, ale nie zmieniliśmy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojego męża typZaintrygowałaś mnie tym Lucjanem
No wiadomo, my wybraliśmy imię jakoś 3 tyg później, niż Wasz etap. Do końca ciąży już mi się znudziło, ale nie zmieniliśmy![]()
Moja siostra będzie miała MarcelaMojego męża typja jestem za Marcelem albo Stasiem ... Chodź wczoraj mi przypomnieli kto ma tak na imię. to nie wiem czy nie zmienię
![]()
kraków do tej pory ParensPrzykro mi bardzo
Moim zdaniem zawsze trzeba walczyć, wiem ze to nie jest takie proste, ale po wypiciu wszystkich żali i goryczy do całego świata trzeba się otrząsnąć i działać dalej. Jeśli pomoże Ci w tym zmiana kliniki to dlaczego nie. A skąd jesteś ?
Nie wiem czy miałas do czynienia z tą panią dr ale znajoma mega poleca dr Esterę Kłosowicz właśnie z tej kliniki z której korzystasz .kraków do tej pory Parens
My wybraliśmy dopiero kilka dni po porodzieZaintrygowałaś mnie tym Lucjanem![]()
Ja mam kiepskie doświadczenie z ta klinika. Moze zobacz na gyncentrum albo macierzynstwo?kraków do tej pory Parens
Macierzynstwo rzut kamieniem od Parens jeśli o odległość chodziJa mam kiepskie doświadczenie z ta klinika. Moze zobacz na gyncentrum albo macierzynstwo?
Ja mam kiepskie doświadczenie z ta klinika. Moze zobacz na gyncentrum albo macierzynstwo?
wiem o ktora p.doktor chodzi tez slyszałam o niej same dobre zdanie ja bylam u dr.janeczkoNie wiem czy miałas do czynienia z tą panią dr ale znajoma mega poleca dr Esterę Kłosowicz właśnie z tej kliniki z której korzystasz .
Nie poddawaj się
To jest bardzo trudna i nie równa walka Ale wszystkie dobrze wiemy po przykładach naszych in vitrowych koleżanek ze warto ❤
Macierzynstwo rzut kamieniem od Parens jeśli o odległość chodzi
Ja się tam leczę i złego słowa na klinike Macierzynstwo nie powiem .
czemu masz kiepskie doswiadczenie z ta klinika jesli mozna wiedziecJa mam kiepskie doświadczenie z ta klinika. Moze zobacz na gyncentrum albo macierzynstwo?