• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2023

Tak się boje tej wizyty 13-ego 🙈 nie robiłam porównania czy beta rośnie... Myślę czy iść jutro ale czy rośnie czy nie i tak go gina trzeba iść 🙈 z pierwszym dzieckiem też nie robiłam porównania ale nie byłam tak doinformowana 🙈
Odpuscilabym. Zanim zrobisz przyrost to będzie wizyta 😁
To u mnie tak
1 brak postępu porodu
2 rozejście blizny pooperacyjnej zagrażające
3 już z konieczności ,😉😉😉
To jaką milas przerwę między 1 a 2 że puściło?

reklama
Czy w związku z ciążą chodzicie do pracy? Pytam, ponieważ grypa szaleje a nie chciałabym na początku ciąży podpalać jakiegoś zaraza.
Ja 23 grudnia się dowiedziałam o ciąży, byłam 1 dzień w pracy. 25 grudnia gorączka, kaszel... dopiero teraz kończę chorować, ale dalej mam kaszel -_- przez to wzięłam zwolnienie od razu po świętach i ciągnę dalej. Plus ja z racji tego, ze pierwszą ciąże poroniłam, byłam nastawiona, ze w tej idę dosyć wcześnie na L4

4 lata ale tak mnie bolał brzuch że wytrzymać nie mogłam ale trafiłam do takiego szpitala że źle mi zrobili to szycie o dopiero teraz się boje porodu
No ja miałam u siebie w mieście pierwsze chociaż nie mogę na szycie narzekać.
A teraz rodziłam w Matce Polce w Łodzi i szyją nieziemsko 🤣
Już prawie śladu od lutego nie mam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry