tamagotchi
Fanka BB :)
Ja byłam wczoraj na wizycie i lekarz widział pęcherzyk i zarodek a bete miała 5859, szacował wiek ciąży na 5+4, może to was uspokoić kochane. 3mam kciuki żeby każda z nas zobaczyła zarodeczki i serduszka <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez bym zjadłaDziewczyny a ja Wam się pochwale jakie drożdżówki dziś upiekłamchodziły za mną od kilku dni, ale mogłam zjeść tylko pół i
![]()
też jesteś na tym wątku? Też wiedziałam, że to Ty! Ale nie byłam pewna czy mnie pamiętaszHej. Pamietam Cię ze staraczek![]()
Ale to było jak starałam się o moją Pannę która zaraz kończy 11 miesięcy![]()
Trzymam kciuki za Ciebie mocno![]()
Tak ja też w ciążyteż jesteś na tym wątku? Też wiedziałam, że to Ty! Ale nie byłam pewna czy mnie pamiętaszjak córeczka?
![]()
Ja miałam w poprzedniej ciąży. Po prostu lekarz kazał mi się oszczędzać wtedy. I nie wiem co się wkoncu z nia stało bo później nic nikt nie mówił.Dziś na wizycie dowiedziałam się również o nadżerce, nigdy nic takiego nie miałam . Ma któraś doświadczenie z nadzerka w ciąży?
Dowiemy się jutro po becie!Tak ja też w ciąży![]()
Córeczka coraz większy łobuz. Nie daje mi się nudzić bo jest na etapie wstawiania wszędzie gdzie się da i trzeba biegać asekurować![]()
A Tobie też się chyba udało?
Ale wcześniej też się udało? Aż spojrzałam Twoje posty i widziałam że w lutym szukalas opini o iczmp a patrz ja w lutym tam rodziłamJa miałam w poprzedniej ciąży. Po prostu lekarz kazał mi się oszczędzać wtedy. I nie wiem co się wkoncu z nia stało bo później nic nikt nie mówił.
Dowiemy się jutro po becie!![]()
Tak, tak, to druga ciaza byłaby.Ale wcześniej też się udało? Aż spojrzałam Twoje posty i widziałam że w lutym szukalas opini o iczmp a patrz ja w lutym tam rodziłam![]()
Do Łodzi to ja mam 90 kmTak, tak, to druga ciaza byłaby.
tez w czerwcu tam urodziłam. A teraz a nfz gdzie prowadzisz ciaze?albo prywatnie?