reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Sabinko dzięki za powitanko ;-)
A zdjęcia niewiem czy się nadają do oglądania :laugh2:
Pełno tam alkoholu i nawalonych znajomych :-D:-D:-D
Ale co nieco może wybiore wieczorkiem.

Było bombowo i teraz częściej będziemy jeździć :tak:
Fajnie,że i Tobie się weekend udał.

Teraz mykam na obiadek :-)

reklama
ok.10dni ale może to przez to przeziębienie:dry:

Krecik wysokie przystojniaki Ci rosną :tak:
Super że z nimi wszystko w porządku :tak::tak::tak:

Aluska a tak na wszelki wypadek tescik zrobilas????:tak:myslisz ze on przeziebienia tak przesunelaby sie miesiaczka?????

no to u mnie weekend też udany:-)
piątek byłam u mamy prawie cały dzionek..wieczorem znajomi przyszli i tak jakoś zeszło
sobota cały dzień spacerki, zakupy, sadziłam pelargonie i surfinie:-) pelargonie poszły na balkon a surfinie do altanki, potem sprzątanko a wieczorem grill..:-) padłam ...
niedziela także zakręcona spacerk, obiadek itp itd:-)
dzis od rana prasowałam..potem spacerek:-) teraz Kapik śpi i wreszcie mam chwile...
uff.......

No to widze ze faktycznie weekend udany :tak:jejku ja tez musze na balkon dac pelargonie najwyzszy czas juz:-)przypomnialas mi

Kreciku ale chlopcy Twoi ladnie waza:tak:

Asix to sie pokazałaś jak ja poszłam buuu:(
a ja własnie de volai-a robie:-) Lilka chyba robiła w weekend?:-) i tak mnie naszło:):):)
Karinka no już zimna zoska minęła więc można kwiatki na balkon;-)

Asix to sie pokazałaś jak ja poszłam buuu:(
a ja własnie de volai-a robie:-) Lilka chyba robiła w weekend?:-) i tak mnie naszło:):):)
Karinka no już zimna zoska minęła więc można kwiatki na balkon;-)

No bedzie trzeba mysle ze w weeknd to zalatwie.Uwielbiam te kotlety a ja mialam jeszcze z wczoraj pierwszy raz robilam zeberka w sosie slodko-ostrym nawet dobre takie cos:tak:

No :-) Kacper śpi od 20:15 i pierwszy raz zjadł całe 180ml mleka bebilon z dwiema łyżkami sinlacka :tak::tak: robi się z niego żarłok hihi:-D:-D

:-):-):-)Dla wszystkich półrocznych Szkrabów wszystkiego

najlepszego:-):-):-)
22xx0.gif

ja tez sie dolaczam do zyczonek :) Piotrusiu, Dorianku, najlepszego

Dziękujemy za życzenia e-cioteczkom.

women nie mamy zwierząt domowym. mamy tylko dwa haskie na dworzu sobie mieszkają;-)

zaraz napisze co po wizycie u alergologa.

reklama
Do góry