• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2023

Witam! 🤰🤰

Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty! ✌️☻️

@Otylia. - wizyta 17.01.
@MamaKrzysia19 - wizyta 17.01.
@Natka0 - wizyta 17.01.
@tamagotchi - wizyta 17.01.

@Mama23????? - wizyta 18.01.
@melodyP - wizyta 18.01.
@Śnieżka1990 - wizyta 19.01.
@Joanna939 - wizyta 19.01.
@Marta_322332 - wizyta 19.01.
@Mama.Grzesia - wizyta 20.01.
@Martaxd - wizyta 23.01.
@Agu-23 - wizyta 24.01.
@Andzia155 - wizyta 24.01.
@mamamama34 - wizyta 25.01.
@Cns432 - wizyta 25.01.
@mała_mama - wizyta 26.01.
@angeliskax - wizyta 26.01.
@LiliankaKornelka - wizyta 26.01.
@róża92 - wizyta 1.02.
@Lilia92 - wizyta 6.02.

Ja proszę o dopisanie mnie na 6.02

reklama
Hej dziewczyny , czekam za 2 wizytę w poniedzialek, to bedzie 8 tydzien +2 ,6+2 było widać serduszko,wszystko super. Ale szczerze mówiąc nie mam jakiś nasilonych objawow. Biorę progesteron,czasem mnie mdli,ale mega rzadko,zaparcia minęły, nie było wymiotów. Jedynie piersi i może bardziej czuje jakieś zapachy,ale od niczego mnie nie odrzuca. Staram się pić dużo wody ,częściej biegam do WC, ale poza tym cisza. Martwię się naprawdę. To moja pierwsza ciąża:(
Jak sama opisujesz ciaza rozwija sie prawidlowo . Juz nie dlugo kolejna wizyta pozniej masz miedzy 12 a 14 tyg prenatalne . Mysle ze narazie powinnas sie zrelaksowac bo nic zlego na ta chwile sie nie dzieje. Ja ci zycze wlasnie jak najmniej nasilonych objawow ,bo wcale nic fajnego . :)

Hej dziewczyny , czekam za 2 wizytę w poniedzialek, to bedzie 8 tydzien +2 ,6+2 było widać serduszko,wszystko super. Ale szczerze mówiąc nie mam jakiś nasilonych objawow. Biorę progesteron,czasem mnie mdli,ale mega rzadko,zaparcia minęły, nie było wymiotów. Jedynie piersi i może bardziej czuje jakieś zapachy,ale od niczego mnie nie odrzuca. Staram się pić dużo wody ,częściej biegam do WC, ale poza tym cisza. Martwię się naprawdę. To moja pierwsza ciąża:(
Nie martw sie ja tez nie mialam prawie zadnych objawow w dwoch poprzednich ciazach tylko wyczulenie na zapachy, potem odrzucilo mnie od miesa i czasem ,ale rzadko mnie mdlilo ale bez wymiotow itd i tyle 😊
Ciesz sie ze tak łagodnie przechodzisz ciaze,uwierz mi ze niejedna oddala by wiele by tak dobrze sie czuc 😁

reklama
Hejo mam tak samo,może nie zostają grudki ale wydzielina z rozpuszczoną tabletką. Myślę że to ok. Nie panikowałabym. :) ważne żeby aplikator dokładnie czyścić za każdym razem i wycierać od razu żeby się żadna infekcja z tego nie rozprzestrzeniła. Będzie dobrze!!❤️

U mnie juz sprawa się wyjasnila - i pomimo zachowania nalezytej higieny, doszlo do infekcji.. juz mam zamieniony na doustny i tabletki dopochwowe na infekcje. Dzis czuje ogromna ulgę, pewnie dzięki szybkiej reakcji - ale zdobycia złotego medalu za panikarstwo jestem coraz blizej 😆😆😆 i juz mam zakaz badania progesteronu, mam zacząc cieszyc sie ciążą 😅
No i chyba dzisiaj powoli do mnie dociera, ze jest serduszko ❤ strasznie już bylam wczoraj zmęczona..

W ogóle.. tez tak macie, ze na wizycie u ginekologa "tracicie głowę"?
Ja to cała potracona jestem.. o polowe rzeczy zapominam zapytać, połowę rzeczy zapomne powiedziec (ostatnio nawet nie powiedzialam, ze mnie cokolwiek boli - piersi, podbrzusze itd.). 😅Wczoraj pytal jak sie czuje, a ja ze dobrze - a ledwo przytomna ze zmeczenia 😆
Jak wczoraj robił USG, i mowil, ze serduszko bije, to ja sie dopytuje, czy napewno i czy to przypadkiem nie moje - bo też bije jak szalone..🤣 no ubaw po pachy ma ze mną.. ja nie wiem co sie ze mną dzieje - przed ciążą bylam taka zorganizowana i poukładana 🤣🤣🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry