ewa28z
Fanka BB :)
ja tez malemu nie podaje zadnych smarzonych czy pikantnych dan a juz napewno nie bigos balabym sie ze bedzie go bolal brzuch zdecydowanie dzieci w jego wieku sa za male na takie potrawy .dla mnie podstawa dla dziecka jest zupa i moje dzieci bardzo lubia ja jesc ,nie gotuje dla nich na kosciach bo sama nie lubie za to dodaje duzo warzyw ryz kasze makaron i jak trzeba to zaprawiam mlekiem nie smietana .
a co do slodyczy maly lubi chrupki i od czasu do czasu jak corka je czekoladke to i on dostanie ,nie unikam dawania slodyczy dzieciakom ,napatrzylam sie na corke kolerzanki ktora nie daje malej wogule i jak gdzies z nia pojdzie to mala nie umie odejsc od stolu i pakuje sobie jeszcze po kieszeniach wydaje mi sie ze lepiej jak dziecko zje cos slodkiego co dzien niz jak korzysta z okazji i opycha sie za wszystkie czasy
a co do slodyczy maly lubi chrupki i od czasu do czasu jak corka je czekoladke to i on dostanie ,nie unikam dawania slodyczy dzieciakom ,napatrzylam sie na corke kolerzanki ktora nie daje malej wogule i jak gdzies z nia pojdzie to mala nie umie odejsc od stolu i pakuje sobie jeszcze po kieszeniach wydaje mi sie ze lepiej jak dziecko zje cos slodkiego co dzien niz jak korzysta z okazji i opycha sie za wszystkie czasy