Katka
Użyszkodnik ;)
jeju kajenka,jak to przeczytalam,to przeszly po mnie ciarki wielkie,auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,biedulek moj malutki,tzn.Twoj,ale moj tez po trosze,bo pazdzernikowy
;-)
kasiu tez tak bym chciala
Dziewczyny,ja sama nie wiem co mam WAM sama juz pisac.Bo dla kogos,kto mnie nie znal wczesniej,moze to wygladac na to,ze sie zgrywam z ludzi i wymyslam barwne historie.Ale tak jakos mi sie uklada ostatnio.
Zadzwonilam o 10,niestety badania musielismy powtarzac.Juz przez telefon bylam niemila.Wstawilam sie na oddzial,nie szczypalam sie w zadne majoznezy i wywalilam co mi lezy na watrobie.Tlumaczenia,ze to labolatorium nie oni,w moim odczuciu byly czysta spychologia.Ponoć probki,dotarly do labolatorium w Poznaniu,ale sa obrabiane w Krakowie,i w trasie zaginely...ta

.Mam miec wyniki w piatek ,najpozniej w poniedzialek.W srode mam umowiona wizyte u gastrologa.
Haneczka moja biedna i te jej lapki poklute..ech...
Co do wynikow z gastroskopii - z tych badan celiakia nie wyszla:-);sa jeszcze jakies zmiany,ale nie wielkie i podobnie jak ze zmianami w sluzowce w zoladku i dwunastnicy do odleczenia.Ale co i jak,skad to,,nie wiem,gdyz pani dr,powiedziala,mi ze o tym bedzie rozmawial ze mna gastrolog nie ona,no i musza byc pozostale wyniki z krwi po prostu...

Wszystkie wymazy i bad. kalu w normie <choc i dzisiaj sie okazalo,ze jedna probka kalu zaginela..no coments>
Pytalam o te kupki u Hani,co teraz sa - i lekarka mi odpowiedziala,ze to zwiazane jest z tymi zmianami w sluzowce,teraz sie to odzywa po prostu.
;-)kasiu tez tak bym chciala

Dziewczyny,ja sama nie wiem co mam WAM sama juz pisac.Bo dla kogos,kto mnie nie znal wczesniej,moze to wygladac na to,ze sie zgrywam z ludzi i wymyslam barwne historie.Ale tak jakos mi sie uklada ostatnio.
Zadzwonilam o 10,niestety badania musielismy powtarzac.Juz przez telefon bylam niemila.Wstawilam sie na oddzial,nie szczypalam sie w zadne majoznezy i wywalilam co mi lezy na watrobie.Tlumaczenia,ze to labolatorium nie oni,w moim odczuciu byly czysta spychologia.Ponoć probki,dotarly do labolatorium w Poznaniu,ale sa obrabiane w Krakowie,i w trasie zaginely...ta

.Mam miec wyniki w piatek ,najpozniej w poniedzialek.W srode mam umowiona wizyte u gastrologa.Haneczka moja biedna i te jej lapki poklute..ech...
Co do wynikow z gastroskopii - z tych badan celiakia nie wyszla:-);sa jeszcze jakies zmiany,ale nie wielkie i podobnie jak ze zmianami w sluzowce w zoladku i dwunastnicy do odleczenia.Ale co i jak,skad to,,nie wiem,gdyz pani dr,powiedziala,mi ze o tym bedzie rozmawial ze mna gastrolog nie ona,no i musza byc pozostale wyniki z krwi po prostu...

Wszystkie wymazy i bad. kalu w normie <choc i dzisiaj sie okazalo,ze jedna probka kalu zaginela..no coments>Pytalam o te kupki u Hani,co teraz sa - i lekarka mi odpowiedziala,ze to zwiazane jest z tymi zmianami w sluzowce,teraz sie to odzywa po prostu.

Jedyny pozytyw, ze wykluczyli celiakie