reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

jeju kajenka,jak to przeczytalam,to przeszly po mnie ciarki wielkie,auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,biedulek moj malutki,tzn.Twoj,ale moj tez po trosze,bo pazdzernikowy:rofl2:;-)

kasiu tez tak bym chciala:tak:

Dziewczyny,ja sama nie wiem co mam WAM sama juz pisac.Bo dla kogos,kto mnie nie znal wczesniej,moze to wygladac na to,ze sie zgrywam z ludzi i wymyslam barwne historie.Ale tak jakos mi sie uklada ostatnio.
Zadzwonilam o 10,niestety badania musielismy powtarzac.Juz przez telefon bylam niemila.Wstawilam sie na oddzial,nie szczypalam sie w zadne majoznezy i wywalilam co mi lezy na watrobie.Tlumaczenia,ze to labolatorium nie oni,w moim odczuciu byly czysta spychologia.Ponoć probki,dotarly do labolatorium w Poznaniu,ale sa obrabiane w Krakowie,i w trasie zaginely...ta:baffled::dry::wściekła/y:.Mam miec wyniki w piatek ,najpozniej w poniedzialek.W srode mam umowiona wizyte u gastrologa.
Haneczka moja biedna i te jej lapki poklute..ech...
Co do wynikow z gastroskopii -
z tych badan celiakia nie wyszla:-);sa jeszcze jakies zmiany,ale nie wielkie i podobnie jak ze zmianami w sluzowce w zoladku i dwunastnicy do odleczenia.Ale co i jak,skad to,,nie wiem,gdyz pani dr,powiedziala,mi ze o tym bedzie rozmawial ze mna gastrolog nie ona,no i musza byc pozostale wyniki z krwi po prostu...:baffled::dry::wściekła/y:Wszystkie wymazy i bad. kalu w normie <choc i dzisiaj sie okazalo,ze jedna probka kalu zaginela..no coments>

Pytalam o te kupki u Hani,co teraz sa - i lekarka mi odpowiedziala,ze to zwiazane jest z tymi zmianami w sluzowce,teraz sie to odzywa po prostu.

reklama
Katko szkoda tylko naszej Hani ze przez takie zaniedbania znowu stres przezyla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ta pani doktor to szkoda slow :crazy:
ciesze sie ze celiakia nie wyszla:-):-):-)

Dawidku i Moniqo pozdrawiam Was gorąco. Jesteście dzielni!!!!!!
Kajenko mało z fotela nie spadłam. Ucałuj paluszek Pauli ode mnie.
Katka po prostu brak słów.:wściekła/y: Na czym ten świat stoi??? bo głowa to za mało powiedziane. Ciwrpiwości i zdrowia dla Twoich dziewczynek.

Katka mam nadzieje, ze tym razem niczego nie zgubia, nie zniszcza itp. i bedziesz miala wyniki na czas. Tylko Hani szkoda i Twoich nerwow:no: Jedyny pozytyw, ze wykluczyli celiakie:tak:

A co powiecie w temacie lodów. Dawać czy nie??
.
ja daje lody... Kuba aż język wytyka jak widzi kogoś z lodem, podobnie jest jak widzi reklamę lodów w tv...

Ines jak bedziesz sie kontaktowala z Moniqa, to przekaz jej od nas pozdrowienia i caluski dla Dawidka:tak:. Dobrze, ze ladnie wraca do zdrowia:tak:
Ines i od nas też:tak:

Co do normalnosci u mnie - normalnie w jakims reality show jestem lub kreca czarna komedie ze mna:dry:.
Może "Katka show";-)... ściskam Cię mocno nasz Ty Byczku Październikowy!!!

Wczoraj Paula pomagala babci temperowac kredki. Weszlam do pokoju i zagadalam tesciowa, chwila nieuwagi i Paula zabrala temperowke, wsadzila w nia paluszka i... przekrecila:no::szok:
Sciela sobie pol paznokcia i kawalek palca:no: Ale byla twarda- pozwolila sobie go opatrzec (wycinanie resztek, lanie woda utleniona i zakladanie opatrunku) i nie plakala.
Chyba chciala podpisac cyrograf wlasna krwia..:evil:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Oj Paula jest na prawdę pomysłowym dzieckiem... Buziaczki dla Malutkiej!!!

Dziewczynki wrócilismy do domku :-) ... ja uśpie Dawidka to wiecej napisze :tak:
Buziam wszystkie :happy:

reklama
Do góry