reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Ika :szok::szok: o matko bardzo współczuję:no:. Najważniejsze,że mąż cały, a Marcelkowi napewno zejdzie opuchlizna. Wielka buźka dla maluszka:tak:
Loja zdrówka dla Matiego:tak:,mam nadzieję,że zastrzyki pomogą i szybciutko choroba przejdzie.

reklama
Loja ojej uszka ... oby nie ... sprawdzaj czy Mati nie ma wiecej woskowiny w uszkach i czy przy dotykaniu go nie boli ... trzymam kciuki aby to jednak nie były uszy i zastrzyki szybko pomogły

Ika o matko no to faktycznie miałas "super" dzien matki ... na szczescie dobrze sie skonczyło ... a muszki to małe psakudztwa ... jak Marcel teraz??

My jutro na kontrole, trzymajcie kciuki aby było juz w porzadku wszystko :tak:

Ika takiego dnia matki to ty chyba nie zapomnisz :-):-):-)dobrze ze twojemu mezowi nic sie nie stalo:tak::-)moze przyloz to oczko naparem z rumianku:tak:
Moniqa bede trzymac kciuki:-):-):-)

MoniQa- Kurcze aż mnie zmroziła ta opowiesc o tych znajomych ze szpitala.
Boże ze też takie maluszki muszą czegos takiego doswiadczac...
Chociaz rodzice nie mniej się wycierpią.....

Ika- wspolczuje Ci!
Naszczescie męzowi nic sie nie salo...no a maluch wyjdzie z tego...tego Ci zyczę

:szok: Ika ale mialas dzien:no: Najpierw Marcelek (calusek w czolko;-)) a pozniej ten wypadek:no: Najwazniejsze, ze maz caly i zdrowy.
A z ubezpieczalnia warto powalczyc, bo lubia oszukiwac i wyplacac mniej, niz sie nalezy Podobno zawsze pierwsza propozycja to 50-75% kwoty naleznej. Jak sie nie odwolasz- ich zysk, jak powalczysz cos dorzuca. Ale to juz glowa wlasciciela samochodu.
Jak sobie poradzilas z plamami po sudokremie?

Loja duzo zdrowka dla Mateuszka! Oby zastrzyki pomogly i chorobsko nie rozwinelo sie jak u Dawidka (tfu, tfu;-))

Moniqa trzymam kciuki:tak:

A co u Katki? Sa juz wyniki Hani?

A ja ledwo wyleczylam angine (2 tyg. antybiotykow) a 3 dni pozniej sie przeziebilam i mam katar do pasa:no::wściekła/y::no:

Ika dobrze ze mezowi nic sie nie stało:tak: a jesli chodzi o Marcelka to on ma pewnie uczulenie i dowiedz sie od lekarza jakie leki powinnas miec teraz latem w pogotowiu w razie gdyby go cos ugryzło:tak:mojej kolezanki corka tez tak miała po ugryzieniu komara i ona ma taki specjalny zastrzyk w razie gdyby ja cos ugryzło i zrobił sie wstrzas to ma podac..
Katka jak wyniki?

reklama
Ja tez przylaczam sie do apelu Katka halo halo odezwij sie:tak::tak:
Ika jak Marcel zeszla mu juz opuchlizna;-)
Loja jak uszka Matiego;-)
Moniqa trzymam kciuki ,daj znac jak kontrol:tak:

Do góry