U Dawidka dzisiaj uszka już suche :-) Miał zmieniany wenflon to nawet już nie miał sił płakać... :-( Bidulka wymęczony tymi zabiegami... Wyjdą ze szpitala prawdopodobnie w sobote. Gardziołko już też prawie całkowicie wyleczone :-) Zdrowieje nam Dawidek!!! :-)
reklama
ewa28z
Fanka BB :)
Ciesze sie bardzo:-):-):-)niech predziutko wraca do domku to bedzie szybciej zdrowial 

Dzielny chlopczyk
Pozdrowienia dla nich i duze calusy:-):-)

Mada80
Dopiero w sobote?Długo bardzo ich trzymaja,ale jak trzeba to co zrobic...
Jesli chodzi o lody to kiedys ogladałam taki program o anginie i pani doktor mowiła zeby hartowac gardełko i podawac od czasu do czasu chłodne jogurty,lody albo picie.Warunek jest jeden,nie wtedy kiedy dziuecko jest zgrzane tylko wtedy kiedy ma normalna temperature(nie jest rozgrzane upłaem albo bieganiem).Ponoc najgorsza pora na lodowate lody to własnie upał
Jesli chodzi o lody to kiedys ogladałam taki program o anginie i pani doktor mowiła zeby hartowac gardełko i podawac od czasu do czasu chłodne jogurty,lody albo picie.Warunek jest jeden,nie wtedy kiedy dziuecko jest zgrzane tylko wtedy kiedy ma normalna temperature(nie jest rozgrzane upłaem albo bieganiem).Ponoc najgorsza pora na lodowate lody to własnie upał

Katka
Użyszkodnik ;)
MoniQa - byle te dni do soboty szybko uplynely:-),najwazniejsze,ze Dawidek zdrowieje

co do lodow w upaly zgadzam sie,lepiej je jesc gdy jest chlodniej.
kurcze,a ja sie dzis wkurzylam porzadnie;dzwonilam w spr wynikow,z gastroskopii i biopsji ,sa do odbioru,wiec jutro je poznam;dzownie w spr reszty wynikow z krwi,a tu lekarka mowi,ze nie ma,ale slysze zwatpienie w jej glosie,bo skoro wyniki z gastro sa,a to tyle samo czasu powinno trwac,to i te wyniki powinny juz byc;szuka w teczkach,nie ma
;kaze zadzwonic ok 15,dzwonie,a ta mi z textem,ze kobieta w labolatorium szuka wynikow Hani od 13 i nie moze znalezc,calkiem mozliwe,ze probki krwi zaginely

;jutro bede o 10 wiedziec,jesli ich nie znajda,bedzie trzeba znowu Haneczke kluc i to wszystko powtarzac

;wszystkie wizyty bede musiala przesuwac;postawienie diagnozy znowu sie przeciagnie sie w czasie

a od 2 dni Hania znowu robi dziwne kupy,odparza sie po kazdej,bo sa strasznie kwasne,brzydkie,znowu ja wysypalo uczulenie...

co do lodow w upaly zgadzam sie,lepiej je jesc gdy jest chlodniej.
kurcze,a ja sie dzis wkurzylam porzadnie;dzwonilam w spr wynikow,z gastroskopii i biopsji ,sa do odbioru,wiec jutro je poznam;dzownie w spr reszty wynikow z krwi,a tu lekarka mowi,ze nie ma,ale slysze zwatpienie w jej glosie,bo skoro wyniki z gastro sa,a to tyle samo czasu powinno trwac,to i te wyniki powinny juz byc;szuka w teczkach,nie ma

a od 2 dni Hania znowu robi dziwne kupy,odparza sie po kazdej,bo sa strasznie kwasne,brzydkie,znowu ja wysypalo uczulenie...
kajenka
Ech Katka... zawsze cos
Jakby u Ciebie mialo byc cos normanie, to by sie chyba nie liczylo
Biedna Hania- przez czyjes zaniedbania znow moze cierpiec. A po czym to uczulenie? Dawalas jej cos nowego? Moze truskawki, albo mloda kapuste?
(ten drugi post chyba nie tutaj;-))
Ines jak bedziesz sie kontaktowala z Moniqa, to przekaz jej od nas pozdrowienia i caluski dla Dawidka
. Dobrze, ze ladnie wraca do zdrowia
Mada to prawda- ja nie jestem zahartowana i jak w upal zjem lub wypije cos zimnego z lodowki to bol gardla i katar murowany

(ten drugi post chyba nie tutaj;-))
Ines jak bedziesz sie kontaktowala z Moniqa, to przekaz jej od nas pozdrowienia i caluski dla Dawidka

Mada to prawda- ja nie jestem zahartowana i jak w upal zjem lub wypije cos zimnego z lodowki to bol gardla i katar murowany

Katka
Użyszkodnik ;)
kajenka - tak pijana bylam wczoraj
i sie dziwilam czemu nie ma mojego postu na poznaniankach,juz wiem gdzie sie zgubil
;wiesz,dostala troskze mlodej kapusty - i to byla nowosc,co do truskawek juz jadla kilka razy wczesniej,bo w zimie kupuje mrozone. Co do normalnosci u mnie - normalnie w jakims reality show jestem lub kreca czarna komedie ze mna
.

ewa28z
Katus ty masz kobito zdrowie i nerwy ,jak mozna zgubic badania przeciez to chodzi o zdrowie czlowieka 

zeby tylko znalezli i zeby Hania nie byla znowu kuta
:-(napisz jak bedziesz juz wiedziala ,A jak zgubili to zrob porzadna awanture

kajenka
Wczoraj Paula pomagala babci temperowac kredki. Weszlam do pokoju i zagadalam tesciowa, chwila nieuwagi i Paula zabrala temperowke, wsadzila w nia paluszka i... przekrecila
Sciela sobie pol paznokcia i kawalek palca
Ale byla twarda- pozwolila sobie go opatrzec (wycinanie resztek, lanie woda utleniona i zakladanie opatrunku) i nie plakala.
Chyba chciala podpisac cyrograf wlasna krwia..

Sciela sobie pol paznokcia i kawalek palca

Chyba chciala podpisac cyrograf wlasna krwia..

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Zdrowka dla chorowitkow. i po drugie trzeba jakos odgornie zarzadzic zeby na tym watku nie przybywalo postow w takim tempie.
reklama
Mada80
Kajenka

Katka juz nawet ci nie wspołczuje tylko po prostu cie PODZIWIAM,nie wiem czy tyle powinno spadac na jednego małegop człowieczka
Halo,jesli mnie administracja odgorna słyszy to prosze o interwencje
Dajcie juz spokuj Katkom

Katka juz nawet ci nie wspołczuje tylko po prostu cie PODZIWIAM,nie wiem czy tyle powinno spadac na jednego małegop człowieczka

Podziel się: