karina1980
Fanka BB :)
czesc dziewczyny
nie poczytam bo mam nerwa, mialam rozmowe z tesciami i ,mnie poniosloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
a teraz najchetniej w cos albo kogos bym przywalila![]()
Kathhe a co sie stalo ??????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewczyny
nie poczytam bo mam nerwa, mialam rozmowe z tesciami i ,mnie poniosloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
czesc dziewczyny
o kurcze, niezle musieli cie wkurzyc...
mój mały kulfonik ma chyba za ciężką dupcie na takie akrobacje

czesc dziewczyny

zyjemy z jednej pensji-co wiedzial,bo potrzebne dane do kredytu byly...duzo pieniedzy stracilismy na tym aucie....cozaaa....wisienka twój synuś jest troszkę młodszy od mojego a wogóle nie podnosi się tak abrdzo na rączkach ani nic.mój mały kulfonik ma chyba za ciężką dupcie na takie akrobacje
już się nie mogę doczekać aż mój będzie robił jakieś zadawalające mamusię rzeczy. chodzi mi o rozój ruchowy.
W każdym razie cudeńko z Davidka
To ja zmykam wam z monitorów........paaaaa:-(