reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Wysokie AMH świadczy po prostu o wysokiej rezerwie jajnikowej jeśli nie ma stwierdzonego pcos. Może być to wynik długotrwałego stosowania antykoncepcji hormonalnej.
Niski estradiol, do powtórki bliżej owulacji, żeby zobaczyć, jak on się dalej zachowuje.
Czy Ty masz za wysoka prolaktyne?
Skąpe miesiaczki oznaczają, ze endo jest cienkie, a jeśli tak, to być może estradiol nie rośnie odpowiednio i endo nie ma jak rosnąć, bo oczywiście za to także odpowiada estradiol
Kiedy dokładnie powtórzyć estradiol?
Tak mam wysoka prolaktynę, ale jak badałam w grudniu to była w prawie górnej granicy. Teraz już powinnam się łapać w widełki.
Czy ja wiem czy takie skąpe. Pierwsze dwa dni muszę przynajmniej 3 tampony założyć przez dzień i są takie mocno nasączone. Sorry za opis. Przedostatnia miesiączka to w ogóle było nieporozumienie bo trwała 9 dni.

Kiedy dokładnie powtórzyć estradiol?
Tak mam wysoka prolaktynę, ale jak badałam w grudniu to była w prawie górnej granicy. Teraz już powinnam się łapać w widełki.
Czy ja wiem czy takie skąpe. Pierwsze dwa dni muszę przynajmniej 3 tampony założyć przez dzień i są takie mocno nasączone. Sorry za opis. Przedostatnia miesiączka to w ogóle było nieporozumienie bo trwała 9 dni.
Ok, to on może się rozkręca. Najlepiej w okolicach przewidywanej owu, wówczas na jeden dojrzały pęcherzyk powinien wynosić 150. Jeśli tak będzie, to się to rozkręca w poprawna stronę ;) bierz caly czas leki na zbijanie prolaktyny

Ok, to on może się rozkręca. Najlepiej w okolicach przewidywanej owu, wówczas na jeden dojrzały pęcherzyk powinien wynosić 150. Jeśli tak będzie, to się to rozkręca w poprawna stronę ;) bierz caly czas leki na zbijanie prolaktyny
Czego ja juz nie zrem 🤣
Do gina dopiero na koniec lutego termin jak ma złość

reklama
Do góry