no to sie nie łapięTo ta tabelka![]()
Choć niby w normach labor. jest że powyżej 5 oznacza ciążę, nie czaję tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to sie nie łapięTo ta tabelka![]()
Ciąża to nie matematyka, lekarz mi to powtarza zawsze jak się nakręcamno to sie nie łapię
w ogole nie głupie, ja zawsze miałam z tym zagwozdkęHej kobietkiMam takie głupie pytanie.
Przed chwilą dostałam plamienia takiego ciemnego, ale jeszcze nie krwawię. Czy można to uznać za pierwszy dzień cyklu i mogę już zacząć brać tabletki przygotowujące do transferu?
Z góry dziękuję za pomoc.
Trzeba powtórzyć betę za 48h i będzie wiadomo w którą stronę to idzieno to sie nie łapię
Mi położna mówiła że 1 dc zaczyna się kiedy jest regularne krwawienie a nie plamienia.Hej kobietkiMam takie głupie pytanie.
Przed chwilą dostałam plamienia takiego ciemnego, ale jeszcze nie krwawię. Czy można to uznać za pierwszy dzień cyklu i mogę już zacząć brać tabletki przygotowujące do transferu?
Z góry dziękuję za pomoc.
Trzymam mocno kciukiNo i lekarka powiedziała, że beta niestety słabo rokująca, ale w tej sytuacji skoro choć troszkę podskoczyła z tego 0 to nie może odstawić mi leków - mam jeszcze brać i za 2 dni powtórzyć betę. Mam nadzieję, że wtedy wszytsko się już wyjaśni, bo ja już z tych zmiennych emocji jestem wykończona, wolałabym w jedną lub drugą stronę..
Proszę Was, trzymajcie mocno kciuki za nas![]()
No i lekarka powiedziała, że beta niestety słabo rokująca, ale w tej sytuacji skoro choć troszkę podskoczyła z tego 0 to nie może odstawić mi leków - mam jeszcze brać i za 2 dni powtórzyć betę. Mam nadzieję, że wtedy wszytsko się już wyjaśni, bo ja już z tych zmiennych emocji jestem wykończona, wolałabym w jedną lub drugą stronę..
Proszę Was, trzymajcie mocno kciuki za nas![]()