reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

To będzie mój drugi okres po łyżeczkowaniu, może mi się cykle wydłużą teraz. Cholera wie. Modlę się tylko do AMH żeby się jeszcze matka natura z menopauzą wstrzymała 🤦🏼‍♀️ A jeszcze dorzucę, że o córę staraliśmy się 4 lata, i lekarze dawali nam 2% szans naturalnie i 7% szans z ivf. Tak że tego ten. Nadzieja umiera ostatnia ;)
Takie historie podnoszą troszkę na duchu. Gratuluje córy! :) Trzymam kciuki za rodzeństwo :)

reklama
Robisz prywatnie czy na nfz?
Mysle ze wszystko zależy jaki maja sprzęt. Prywatnie większość robi sono. Ja robiłam w szpitalu i powiedzieli mi ze kiedys robili zwykla, ale teraz maja sprzęt do sono i robia taka. Bo nie muszą rezerwować rentgena i jest szybciej. Niektóre szpitale robia od razu laparoskopowa, któraś dziewczyna chyba @Ceonis tak pisala ze u niej jest.
Pytam z ciekawości tylko , narazie nie będę robić. Ale dobrze wiedzieć

No tylko najgorsze, żeby nie dać sobie wejść na głowe, bo co można to można😉
Jednak nie posprzątałam zbyt dokładnie mieszkania, wzięła się za szorowanie ekspresu do kawy...

Sam woli unikać swojej mamy, ale w konflikty takie się wdaje... ja też wolę odpuścić. Jak ma potrzebę składania spodni... no to cóż... teraz wzięła się za szorowanie ekspresu :D Tu już mi gula skoczyła. No ale dobra. Nie chce psuć sobie relacji z mężem kłótniami o teściówkę, bo i tak rzadko mamy kontakt

Kłopot mam.

Dla przypomnienia: wczoraj (niby 7dpo) wynik proga 8,33ng/ml. Wysłałam wiadomość do gin z pytaniem czy przy takim wyniku wdrożyć dupka. No i odpisała, że wynik spoko i owu była (noł szit szerlok) i brać dupka. Tylko, do jasnej ciasnej, nie napisała jaką dawkę.

Wcześniej brałam 1 raz dziennie 1 tabletkę przez 10 dni.
Ale dzisiaj mam 21dc to teraz mam przez 10 dni brać?

Ostatnia edycja:
Przepraszam, że wczoraj nie napisałam nic na 997 stronie 😳 Za to Jestem zła! Byłam dziś ba dwóch zgonach. I do tego okresu dziś brak i bhcg też brak 🤬 mam jutro wizytę u ginekologa i zobaczymy co tam w trawie zaś piszczy.

Przepraszam, że wczoraj nie napisałam nic na 997 stronie 😳 Za to Jestem zła! Byłam dziś ba dwóch zgonach. I do tego okresu dziś brak i bhcg też brak 🤬 mam jutro wizytę u ginekologa i zobaczymy co tam w trawie zaś piszczy.
Nadrobisz w tym miesiącu na 997 stronie :D Trzymam kciuki za wizytę!

reklama
Na co pomarli?
Dwa zgony to dwie kreski u co najmniej dwóch z nas 😏
I tego Wam wszystkim życzę ❤️
A jedna Pani 80 lat przewróciła się i uderzyła głową w łóżko, a drugi Pan raczej zamarzł. Nadużywał alkoholu, przewrócił się wczoraj w śnieg i pewnie zasnął a przez noc zamarzł wysoko w górach 🤷‍♀️ Morał z tego taki nie pić alkoholu i się nie starzeć xD 🤣

Do góry