reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Hej Dziewczyny! Dołączam do Was :) dzisiaj mój drugi dzień cyklu, więc testowanie pod sam koniec miesiąca. Mąż jeszcze o tym nie wie (i chyba mu nie powiem, żeby go nie stresować ;)), ale ten miesiąc będzie staraniem sie co do dnia, z mierzeniem temperatury i monitoringiem cyklu. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Powodzenia wszystkim.

reklama
Hej Dziewczyny! Dołączam do Was :) dzisiaj mój drugi dzień cyklu, więc testowanie pod sam koniec miesiąca. Mąż jeszcze o tym nie wie (i chyba mu nie powiem, żeby go nie stresować ;)), ale ten miesiąc będzie staraniem sie co do dnia, z mierzeniem temperatury i monitoringiem cyklu. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Powodzenia wszystkim.
Hej! Witaj wśród nas :) oby szybko się udało. Ile się staracie? Macie za sobą jakieś badania?

Hej:)
Napisz więcej o sobie, jak długo się staracie, czy robiłaś już jakieś badania.

Tak sobie myślę, jak czasem dziwczyny robią przerwę od forum, żeby oczyścić głowę. Też kiedyś to roiłam, pamiętam. A teraz to forum mi pomaga jakoś przetrwać to wszystko, nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy tu.

Tak sobie myślę, jak czasem dziwczyny robią przerwę od forum, żeby oczyścić głowę. Też kiedyś to roiłam, pamiętam. A teraz to forum mi pomaga jakoś przetrwać to wszystko, nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy tu.
Ja mam tak samo, a jeszcze niedawno też myślałam żeby zluzować i po tym siedzę tu, kiedy tylko mogę.

reklama
ja ostatnio o tym pisałam, że dla mnie to rozmowy z koleżankami, tylko takie z tematem przewodnim.

I tak myślę o tym w kółko, o 6 rano mam budzik ustawiony na mierzenie temperatury nawet jak mogę wstać o 8:50 do pracy, więc no nie ma opcji, że bym nie myślała. A tu się nie czuje wariatką, nawet jak Wam opowiadam o przeznaczeniu oparte na dwójkach i paczkomacie 🤷‍♀️

Do góry