G
gość2.14
Gość
Jak postępy, jak fasola ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie za tydzien prenatalne ?
Może masz jakąś infekcję, jestestw bardzo młoda hormony szaleją, stres...Nie bo ogl wszystko było dobrze ale od 4 miesięcy mam mocne spuźnienia okresu i poprostu mnie to martwi bo nigdy nie miałam tak że mi się okres spuznia ponad 2 tyg.mowia że to niby normalne ale nie znam żadnej dziewczyny której się tak długo okres spuznił.I dlatego się denerwuje że mogę być w ciąży...
Ale skąd wiesz, że ten okres się spóźnia? Na jakiej podstawie wyliczasz, że jest spóźniony?Nie bo ogl wszystko było dobrze ale od 4 miesięcy mam mocne spuźnienia okresu i poprostu mnie to martwi bo nigdy nie miałam tak że mi się okres spuznia ponad 2 tyg.mowia że to niby normalne ale nie znam żadnej dziewczyny której się tak długo okres spuznił.I dlatego się denerwuje że mogę być w ciąży...
Sorry, ale jak ktoś, przez 5 miesięcy współżyjąc nie orientuje się, że nie ma miesiączki, to ja tego nie kupuję. W 5 miesiącu to już ruchy powoli czuć.No powiem Ci , ze znajoma dowiedziała się w 5 miesiącu, że jest w ciąży i to było dlatego że jak była na wczasach to czym się zaraziła i wylądowała w szpitalu, fakt trochę przytyła ale wszystko przebiegało normalnie. To dopiero szok i to jest autentyczna historia
Jak postępy, jak fasola ?
To pewnie za tydzien prenatalne ?![]()
Żyjemy
Zapowiada się zacnie i oby tak zostało. Prenatalne jeszvze trochę bo moja ginekolog chce po skończonym 13 tc.
No ale nie o mnie ten wątek![]()
Obliczyłam se w kalendarzu i miał być 2 tyg. TemuAle skąd wiesz, że ten okres się spóźnia? Na jakiej podstawie wyliczasz, że jest spóźniony?
Współżyjesz z kimś tak w ogóle?
Sorry, ale jak ktoś, przez 5 miesięcy współżyjąc nie orientuje się, że nie ma miesiączki, to ja tego nie kupuję. W 5 miesiącu to już ruchy powoli czuć.
Jakby faktycznie byla w tej ciazy to test pokazalby jej 2 grube krechy przy takim miesiacu ciazy . Ja mialam 2 grube krechy juz po 4 dniu spozniajacej sie miesiaczki no to wydaje mi sie ze nie ma co nawet brac pod.uwage ze moze byc w takim miesiacu ciazyAle skąd wiesz, że ten okres się spóźnia? Na jakiej podstawie wyliczasz, że jest spóźniony?
Współżyjesz z kimś tak w ogóle?
Sorry, ale jak ktoś, przez 5 miesięcy współżyjąc nie orientuje się, że nie ma miesiączki, to ja tego nie kupuję. W 5 miesiącu to już ruchy powoli czuć.
na jakiej podstawie SE ten kalendarz obliczasz?Obliczyłam se w kalendarzu i miał być 2 tyg. Temu
I jakby no robię z kimś ale w kondonie ale raz włożył bez a w necie przeczytałam że wylatuje widomo z czego taki płyn przezroczysty i on ma niby zapłodnić ale nie wiem czy miał ten płyn...Obliczyłam se w kalendarzu i miał być 2 tyg. Temu