G
guest-1716035268
Gość
i co z takim wynikiem ? Bo chyba nie byłam w temacie.. zaraz Wam tu te wyniki, bo wlazlam w apke i jak to zobaczyłam to już nawet nie rozwijałam bo się zdolowalam brakiem cionszyJa miałam 2,0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i co z takim wynikiem ? Bo chyba nie byłam w temacie.. zaraz Wam tu te wyniki, bo wlazlam w apke i jak to zobaczyłam to już nawet nie rozwijałam bo się zdolowalam brakiem cionszyJa miałam 2,0
poka wynik, to pogadamyi co z takim wynikiem ? Bo chyba nie byłam w temacie.. zaraz Wam tu te wyniki, bo wlazlam w apke i jak to zobaczyłam to już nawet nie rozwijałam bo się zdolowalam brakiem cionszy
Nie jesteś, masz prawo się denerwować, ja mojego nigdy nie złapałam na kłamstwie, a i tak jestem zazdrosna, nie próbuję rozkminiać jego smsów i nie daję mu tego odczuć, ale pamiętam jak się czułam jak miał się spotkać z byłą na kawę …albo jak dowiedziałam się, że jeszcze inna była chciała do niego wrócić.Nie, nie mam z tym problemu. Jestem bardzo otwarta osoba na rozmowę
Dobrze też poznać opinię innych ludzi bo utwierdzacie mnie w fakcie że nie jestem zazdrosna wariatka![]()
Z tym wynikiem dzisiaj mam 20 tci co z takim wynikiem ? Bo chyba nie byłam w temacie.. zaraz Wam tu te wyniki, bo wlazlam w apke i jak to zobaczyłam to już nawet nie rozwijałam bo się zdolowalam brakiem cionszy
no dobra, nie ma znaku mniejszości.Tu macie tą betę, lepiej widoczne wszystko mam nadzieję
o masz jak cudnie!Z tym wynikiem dzisiaj mam 20 tc
Dziękuje . Dlatego powtórz będę za dwa dni i zobaczymy co będzie . U mnie ogólnie do zapłodnienia doszło późno z powodu późnej owulacji wiec nie robiłam sobie nadziei na ciąże .o masz jak cudnie!Gratuluję bardzo bardzo mocno, ja w sumie okres dopiero powinnam mieć jakoś w srodę, może powtórzę za 2 dni tą betę, no zgłupiałam..
Najważniejsze to, porozumieć się co do pobudek posiadania "takiej koleżanki" bo my zazwyczaj węszymy w tym wiszący w powietrzu romans, a samce zazwyczaj traktują to jako zwykłe relacje, moze mile łechtające ego, ale tylko zwykła relacje - natomiast przy naszym niezadowoleniu i stopowaniu tego rodzaju relacji, reagują obroną tej relacji - nie ze względu na samą relacje, bo ta samoistnie z czasem wygasa, bo faktycznie to tylko koleżeństwo i to płytkie, tylko ze względu na obronę swojej męskości w decydowaniu o własnym "ja" i własnej przestrzeni, bo jest dorosły i nie chce nakazów i zakazów. Na pocieszenie powiem, ze gdy silne emocje opadną, my też z perspektywy czasu inaczej to same postrzegamy.Ustąpić … Kwestia zaufania. Ja mojemu niby ufam, ale jestem w chooy zazdrosna (chociaż tego nie okazuje) i jak w ubiegłym roku rekrutował sobie dwie nowe asystentki to miałam duży ból dooopy, nie ukrywam. W zasadzie spokojna zaczęłam być dopiero jak powiedział, że są zupełnie nie w jego typie. Mój też zwykle powtarza, że może nam się podobać wiele osób, kwestia co z tym zrobimy. Tak, czy inaczej, wydaje mi się, że jeśli nawet w jakiś sposób odseparujesz go od tamtej laski to jeśli będzie chciał mieć z nią kontakt to będzie miał, wydaje mi się, że trzymanie „krótko na smyczy”, czy separowanie od osób, bodźców to nie jest sposób.