reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Powiem tylko tyle: chocbym tera blzniaki miec miala w zyciu bym ciazy nie usunela:no::no::no::no: Do konca życia spokojnie bym nie zasnela wiedzac że moje maluszki mialy by teraz 5, 10, 15 lat:-(
Wiemy kochana.Ani przez sekunde nie myślałyśmy inaczej:tak::tak::tak::tak:
Meg ale ja nie mam nic naprzeciw zwykłym testom, tylko mam pod bokiem prywatne laboratorium a poza tym ja niedowiarek jestem:tak:A po dwóch latach staranek ze stresu bym osiwiała, przed wizyta u gina lbo dziennie testy robiła a tak pewna byłam to i spokojniejsza:-D:-D:-D

reklama
Bodzia kochanie świat jest okrutny...nie płacz. Ty nic nie poradzisz .....
Wiem ale jak pomyśle o Tych Aniołkach, które nigdy nie zaznają miłości matki i o tych kobietach, które latami sie starają albo tracą swe dzieciaczki...A te ida i mordują..Przeciez te maleństwa na świat się nie pchały....Nie moge, srece mi się rozdiera...

Bodzia no jak się czeka długo to fakt... Nam też jak K się zadomowił w brzuszku otworzyli jakiś prywatny ośrodek koło bloku....więc od biedy jakbym już pypcia dostawała od negatywnych testów wysupłam pieniądza na test z krwi ;-)

Sikoreczka..a Ty masz regularnie okresy? bo wiesz jest norma do 6-dni kiedy się jeszcze nie uznaje spóźnienia

Meg myśmy jakieś 17 zeta zapłacili:blink:Więc da się przeżyc...
A Krol padł..W dodatku nie przebrany..Dobrze,że pieluche mu zmieniła..Zaczepiał mnie, na kolanach podskakiwał i bawił z piesem więc jak mnie doadł to myśałam,ze pociumciac tylko chce a on padł:blink::blink:Kobiałki piszcie bo ja o 21 randke mam:happy:

Megusku ja t mam zwykle dłuższe cykle tak 33-35 dni. I miałam ok tylko teraz ponad tydzień minęło od terminu. Dodatkowo gdzieś w połowie narozrabialiśmy więc dlatego się teraz tak martwię:baffled:

Megusku ja t mam zwykle dłuższe cykle tak 33-35 dni. I miałam ok tylko teraz ponad tydzień minęło od terminu. Dodatkowo gdzieś w połowie narozrabialiśmy więc dlatego się teraz tak martwię:baffled:
oj w połowie mówisz....to dosyć płodny czas....ale ja też mam takie długie cykle więc to nie tragedia. Pamiętaj że niedawno przestałaś karmić i może jeszcze nie masz unormowanej gosp. hormonalnej...

Hej Dziewczęta wróciłam oid rodziców maluduś śpi a ja przeżywam bo w moim małżeństwie coraz gorzej.Nie widzę póki co szans na poprawę.Rozmawiałam ze szwagierką że m. sam przyjedzie na chrzciny i powiedziałam prawdę dlaczego.Ja jestem wycieńczona i fizycznie i psychicznie.Nie daje rady z tym eszystkim:-:)-:)-(
Chciałam Was nadrobić ale 27 stron?:no:;-):-D:-D:-D:-D:-D

Ach Madziu z moim o trudno stwierdzic:-( Drugiego nie kciał a jakby tera miało by trzecie.....:-:)-(
no co by kochł nad zycie bo powiedział, że Madzię by jeszcze raz zrobił:sorry2:

Wiecie io ja też bym trzecie chciałą, ale jeszcze nie w tej chwili. Zobaczymy jednak co życie przyniesie, nie ukrywam że w tej chwili to się troszkę zamartwiam:dry:
i to zamartwianie tylko wszystko w czasie oduwa - błędne koło się robi:dry:

a miałam kiedyś sen że pięcioraczki urodziłam i to siłami natury :szok::-D:-D
:szok::szok: no Meg :tak::tak: piękny sen:-D:-D

kochane mowie serio ,tutaj przerywanie ciazy ,to 0 problemu,idziesz do ogolnego i on cie kieruje do szpitala,tu nikt sie tego nie wstydzi ,24 tydzien takie diecko juz moze samo przezyc,chcieli ustawe zmienic do 12 16 lub 22 tygodnia,akle parlament utrzymal w mocy te do 24 tygodnia/wczoraj badz przedwczoraj/
ręce opadają i serce pęka:-(

Powiem tylko tyle: chocbym tera blzniaki miec miala w zyciu bym ciazy nie usunela:no::no::no::no: Do konca życia spokojnie bym nie zasnela wiedzac że moje maluszki mialy by teraz 5, 10, 15 lat:-(
Sikoreczka przecież wiem:tak:ty fajna kobita, zaradna matka i 10 byś wychowała ;-)nie zamartwiaj sie na zapas - wytestujesz się to będziesz myśleć, a teraz ciepła kapiel, męża przez łeb :tak:tulaski for u :-)

reklama
Do góry