reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mega chujowy ten Bocian!
Mój jest póki co całkiem spoko…
no wygląda to źle. Dopisałam do maila pytanie o wyniki, czekam na odpowiedź 🤷‍♀️
Daj znać jak Ci odpiszą, jestem turbo ciekawa jak sobie poradzą z tą sytuacją i czy dadzą radę wyjść z tego z twarzą. Na tę chwilę myślę, ze przeprosiny i zaproszenie na „drugą” część wizyty w ramach tamtej opłaty byłoby względnie spoko?

reklama

Daj znać jak Ci odpiszą, jestem turbo ciekawa jak sobie poradzą z tą sytuacją i czy dadzą radę wyjść z tego z twarzą. Na tę chwilę myślę, ze przeprosiny i zaproszenie na „drugą” część wizyty w ramach tamtej opłaty byłoby względnie spoko?
No Twój tak, macie plan działania i idziecie cały czas do przodu. Po wizycie @Bolilol to ja byłam mocno rozczarowana a co dopiero ona.

Ja już dziabnięta, czekam 🫣😮‍💨
7A428836-6791-4AB7-9F6D-9453F0D07B43.jpeg

położna powiedziała, ze teraz na każdej wizycie będziemy pobierać krew 🥴

Żeby nie było zbyt kolorowo, to u nas wywaliło system i nie działają kompy 🤣 każdy biega jak poparzony żeby to naprawić, techników czterech co najmniej 🙈 uprzedzono mnie, ze paragon w związku z tym dostanę na następnej wizycie a wyniki badań mogą pojawić się na panelu z opóźnieniem.

Ja już dziabnięta, czekam 🫣😮‍💨Zobacz załącznik 1495308

Żeby nie było zbyt kolorowo, to u nas wywaliło system i nie działają kompy 🤣 każdy biega jak poparzony żeby to naprawić, techników czterech co najmniej 🙈 uprzedzono mnie, ze paragon w związku z tym dostanę na następnej wizycie a wyniki badań mogą pojawić się na panelu z opóźnieniem.
Fajny sweter 😁

na razie nie wyrażałam oburzenia ani nie składałam deklaracji, tylko grzecznie zapytałam kiedy będą wyniki, bo miały być w sobotę i czy jak dostaniemy komplet wyników to czy oni będą się do nas odzywać w sprawie drugiej części wizyty skoro najwyraźniej nie mogła się ona odbyć tego samego dnia jak przewidywał otrzymany po rejestracji informator, czy mamy sami dzwonić i się na te druga część wizyty umawiać 😁😎

Hej kochane 🙂 jestem tu nowa, za mną już 16cs, wczoraj 12dpo test negatywny. Liczyłam na inny wynik ponieważ jestem po wycięciu polipów i antybiotykoterapii na zapalenie endometrium 😞 czy któraś z Was jest po podobnych przejściach jak to zapalenie, nie wiem czy są się to wyleczyć i zajść naturalnie w ciąże

No Twój tak, macie plan działania i idziecie cały czas do przodu. Po wizycie @Bolilol to ja byłam mocno rozczarowana a co dopiero ona.
Chyba wszystkie się zagotowalysmy po wizycie @Bolilol 😔 dobrze, ze dziewczyna obrotna i umie sobie poradzić. ciekawe - jakby ktoś nie byl tu na forum albo nie przeczytał broszury to by uznał tamta wizytę za normalna i by się słowem nie odezwał 😳😳😳 dramat.

Ja już dziabnięta, czekam 🫣😮‍💨Zobacz załącznik 1495308

to jaki teraz plan działania, jak to będzie wyglądać po kolei?

reklama
Dzięki! Vila, strasznie go lubię 😀 był niedrogi i jest dobrej jakości, czyli tak jak lubię najbardziej 🤣😛😛
na razie nie wyrażałam oburzenia ani nie składałam deklaracji, tylko grzecznie zapytałam kiedy będą wyniki, bo miały być w sobotę i czy jak dostaniemy komplet wyników to czy oni będą się do nas odzywać w sprawie drugiej części wizyty skoro najwyraźniej nie mogła się ona odbyć tego samego dnia jak przewidywał otrzymany po rejestracji informator, czy mamy sami dzwonić i się na te druga część wizyty umawiać 😁😎
Pięknie, dyplomatycznie ich zaorałas 😀

Do góry