Nasturtium
Fanka BB :)
To jak on mógł widzieć, że akurat teraz albo dopiero co była owu skoro nie widział ciałka żółtego?nie, bo pęchnięcie pęcherzyka = owulacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak on mógł widzieć, że akurat teraz albo dopiero co była owu skoro nie widział ciałka żółtego?nie, bo pęchnięcie pęcherzyka = owulacja
noo dokładnie. Ja mam wzloty i upadki, ale raczej staram się jakąś aktywność mieć. Z reguły jak mam wzlot to korzystam na maxa, tak jak teraz xD ćwiczę codziennie, mam siłę. Pewnie za jakiś czas znów się włączy tryb bułki i pozwolę sobie na to. Trochę mi to zajęło, ale też umiem odróżnic lenistwo od tego, ze mój organizm serio potrzebuje bułkowania.To naprawdę jest bardzo duży wysiłek dla organizmu, ja mogłam zjesc 2kg frytek i nie przytyłam ani grama, bo podczas treningu spalalam jakieś 2tys. Kcal. Teraz w życiu nir przebiegłabym nawet tej rozgrzewki, prędzej bym ducha wyzionęła i testament spisywałaja również nie jestem zwolenniczka spoczywania na laurach, również później w ciąży, bo później płacz, ze 30kg na plusie i to na pewno tylko hormony
no myślę, że to przypuszczenia tylko, chyba nie powiedział, ze na pewno tak jest?To jak on mógł widzieć, że akurat teraz albo dopiero co była owu skoro nie widział ciałka żółtego?
bo był pęcherzyk, a teraz nie ma pęcherzyka, a dostałaś zastrzyk na pęknięcie i widział, że nie zamienił się w torbielTo jak on mógł widzieć, że akurat teraz albo dopiero co była owu skoro nie widział ciałka żółtego?
A wczesniej u niego byłaś w tym cyklu?To jak on mógł widzieć, że akurat teraz albo dopiero co była owu skoro nie widział ciałka żółtego?
Nie, byłam u tej innej babki w środę … a ta torbiel krwotoczna to coś normalnego? Ona jest tuż po owu?A wczesniej u niego byłaś w tym cyklu?
Może widział torbiel krwotoczna po pęknięciu, wówczas jeszcze nie widać cialka żółtego, bo ono się dopiero wytworzy. To chyba jest najtrudniejsze do uchwycenia na usg, bo to jest zakrzepła krew i mi wyglądem przypomina wielkie nic![]()
Powiedział, że ogólnie obraz ultrasonograficzny jest dużo lepszy niż był, ale ja nie dopytałam co ma na myśli, bo byłam nieco zamroczona, temperatura mi skoczyła (dosłownie), plus zestresowałam się jak głupiabo był pęcherzyk, a teraz nie ma pęcherzyka, a dostałaś zastrzyk na pęknięcie i widział, że nie zamienił się w torbielwięc skoro nie widział ciałka żółtego, to pewnie założył, że jeszcze nie zdążyło się pokazać, więc owu musiała być dopiero co
![]()
Pęcherzyki? W sumie najlepiej 1...chyba że planujesz wieloraczki ;-)tak mniejsze dawki, aby pęcherzyki urosły i byla owulacja :-)