Bolilol
Fanka BB :)
no to zależy od tego, ile wpłynęłoTylko mi chodzi o to jak znaczna ilosc wypływa . Tam jak trochę wypłynęło to wiadomo ze to jest normalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to zależy od tego, ile wpłynęłoTylko mi chodzi o to jak znaczna ilosc wypływa . Tam jak trochę wypłynęło to wiadomo ze to jest normalne
spokojnie kochana, przecież od razu zostało powiedziane, że ta teoria została obalona przez nasze zaciążone, nikt nic nie szerzySumienie mi nie da spokoju wiec musze powiedzieć
testy owulacyjne nie wykrywają ciaży, koniec, kropka.
Nie powielajmy głupot proszę.
To, ze komuś owulak wychodzi w ciąży pozytywny to tak samo, jakby ktoś w ciaży zrobił test na kowid i byłby pozytywny i osoba by stwierdziła, że tets na kowid wykrywa ciażę.
Ja bardzo proszę, jesteśmy gronem super świadomych babeczek i nie mogę pozwolić na szerzenie bzdur
Dziękuję za uwagę
co to za wyliczenia ? Przepraszam ale jeszcze za Wami do końca nie nadązamIdąc Twoim tokiem rozumowania z wczoraj mam wizytę na 9:40 czyli :
9+4=13
1+3=4
4 podzielić przez luty =2![]()
Przecież nikt nie powiedział że wykrywają ciążęSumienie mi nie da spokoju wiec musze powiedzieć
testy owulacyjne nie wykrywają ciaży, koniec, kropka.
Nie powielajmy głupot proszę.
To, ze komuś owulak wychodzi w ciąży pozytywny to tak samo, jakby ktoś w ciaży zrobił test na kowid i byłby pozytywny i osoba by stwierdziła, że tets na kowid wykrywa ciażę.
Ja bardzo proszę, jesteśmy gronem super świadomych babeczek i nie mogę pozwolić na szerzenie bzdur
Dziękuję za uwagę
to są bardzo zawikłane obliczenia szans prawdopodobieństwa powodzenia danego zdarzenia oparte na wypracowywanej przez wiele lat poważnej metodzie naukowej zwanej Metodą Bolilola.co to za wyliczenia ? Przepraszam ale jeszcze za Wami do końca nie nadązam![]()
ale poczułam wewnętrzną potrzebę dla ludzi, którzy moze kiedyś będą czegoś szukać w necie, zostawić taką informacjęspokojnie kochana, przecież od razu zostało powiedziane, że ta teoria została obalona przez nasze zaciążone, nikt nic nie szerzy![]()
a masz tam podana zawartość tego oleju z wiesiołka?A jeszcze mam taka zagwozdkę
Po owulacji nie powinno się stosować oleju z wiesiołka. A ja np przy endomendzie muszę suplementować kwasy omega. Te które mam w składzie jest olej z wiesiołka dzikiej róży, konopny , lniany.
Czy powinnam przestać go brać po owu ?
Jakbyście do tego podeszły ?![]()