reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

@anyżowe_love super, ze trafiłaś na kompetentnego lekarza! Ja uważam, że naprawde o to cieżko... nieraz tu dziewczyny opowiadają swoje wizyty a nawet lata "prowadzenia" i to woła o pomstę do nieba!

Ja dziś sobota pod znakiem sprzątania i rpzygotowywania żarcia, jutro przyjeżdżają moi bracia z żonami.
Ale teraz już wypociłam dupke (1h10min przed jutubem, mój nowy rekord! :D) i zaraz idę ze Staruszkiem na wanning :D

reklama
super też wiadomość z tym clearblue bo właśnie używam i się zastanawialam czy dobrze działaja

Czyli owulacja może być jutro? Ja jak ćwok, dawałam już spokój mojemu po seksie w dzien piku a widzę że trzeba przynajmniej jeszcze dzień po 🤦🏻‍♀️
Absolutnie, on kazał się bzykać dzisiaj i jutro też, a jak będzie siła to pojutrze, bo nigdy nie wiadomo o ktorej godzinie pęknie pęcherzyk.
Ciebie na pewno interesuje tarczyca ja obecnie miałam 2.5 jestem 3 miechy na eutyroxie i kazał powtórzyć badanie, bo może to być za mała dawka (nie wiem czemu tak stwierdził, a ja nie dopytałam w emocjach).
Ja też nie miałam przeciwciał kazał dorobić.
Bo teorytycznie tsh w normie i ft3 ft4

Do dziewczyn co używają fioletowych testów owulacyjnych Clearblue z czytnikiem elektronicznym: mam dziś potwierdzenie , działają np u mnie dobrze dzisiaj rano pik i miałam usg pęcherzyk 20mm Teraz z całą odpowiedzialnością, mogę potwierdzić, że są miarodajne😊
Super, że udało się trafić na konkretnego lekarza! Widocznie od razu wzbudził Twoje zaufanie, skoro powiedziałaś o forum 😄 Też używam Clearblue- bardzo mi pasują.

No on takie oczy, jeszcze jak słowo forum powiedziałam😱 a co będę kłamać, nie mam nic do stracenia. I powiedziałam mu że biore ten inozytol 2 miechy i odkąd go biore, to pik mam 2 3 dni szybciej wcześniej miałam w 16 albo 17 dniu dopiero. 😆
Jeszcze za namową @Aczkolwiek@to_na_pralkę biore Castangus też już chwilę, od tej pory już 2 cykl taki książkowy, akurat te 2 nowości wprowadziłam.
A teraz wiem, że te owulaki nie kłamały i mam potwierdzenie😊u wkońcu jest pęcherzyk duży jestem dumna😁 z pracy lewego jajnika hehe, wiem że to nie gwarancja murowana ciąży ale dla mnie to już krok w przód🤩
Baardzo mnie to cieszy 😍😍😘😘

@anyżowe_love super, ze trafiłaś na kompetentnego lekarza! Ja uważam, że naprawde o to cieżko... nieraz tu dziewczyny opowiadają swoje wizyty a nawet lata "prowadzenia" i to woła o pomstę do nieba!

Ja dziś sobota pod znakiem sprzątania i rpzygotowywania żarcia, jutro przyjeżdżają moi bracia z żonami.
Ale teraz już wypociłam dupke (1h10min przed jutubem, mój nowy rekord! :D) i zaraz idę ze Staruszkiem na wanning :D
Super plany na wieczór, bo treningu należy się nagroda , w wannie z mężem bywa bardzo przyjemny klimat.😏
Jeśli chodzi o wizytę, tak wkońcu poczułam się zaopiekowana i jakiemuś człowiekowi zależy, żebym była w tej ciąży. Podejście też super miał.
Z tym pęcherzykiem to spać nie będe mogła pewnie , że się wychodował, z moją pomocą.
Bardzo konkret lekarz i odpowiedź na wszystko miał(prawie) tylko 1 tak pytanie oblał wg mnie.
Mój mąż i drajwer zarazem miał gorsze wrażenia, teraz już wie, że go nie ominie badanie nasienia, bo lekarz mówił , że trzeba....bo ja mogę cuda wianki na kiju robić, to musi być, i żołnierze muszą zostać sprawdzenia🤷‍♀️
Miał to zrobić w sierpniu jak będziemy w PL , ale zobaczymy może uda się tu , trochę kosztowny biznes 700 f

Absolutnie, on kazał się bzykać dzisiaj i jutro też, a jak będzie siła to pojutrze, bo nigdy nie wiadomo o ktorej godzinie pęknie pęcherzyk.
Ciebie na pewno interesuje tarczyca ja obecnie miałam 2.5 jestem 3 miechy na eutyroxie i kazał powtórzyć badanie, bo może to być za mała dawka (nie wiem czemu tak stwierdził, a ja nie dopytałam w emocjach).
Ja też nie miałam przeciwciał kazał dorobić.
Bo teorytycznie tsh w normie i ft3 ft4
a możesz proszę przypomnieć z jakiego poziomu schodziłaś? I czy dostałas leki na NHS? Ja jestem ponad 4tyg na letrox i zamierzam niedługo gonić mojego lekarza o kontrolne badanie krwi

To chyba polski lekarz że stwierdził że przy 2.5 może być potrzebna większą dawka co? 😉 Bo mój mi z łaską dał 0.25 przy TSH ok 5

Baardzo mnie to cieszy 😍😍😘😘
Dziękuję🤩uważam, że Twoje rady , były nieocenione, od tego momentu co pisałam zastosowałam i te kolejne 2 cykle były lepsze....o wiele i pęcherzyk urósł, bardzo dziękuję.
Apstrachując, pyta się o dawki mnie , a ja no że 2 tabsy Castagnusa i inozytolu, i on do mnie to też pani z forum się dowiedziała 😁
A ja , że tak bo pewna mądra pani tak doradziła🤩

reklama
Dziękuję🤩uważam, że Twoje rady , były nieocenione, od tego momentu co pisałam zastosowałam i te kolejne 2 cykle były lepsze....o wiele i pęcherzyk urósł, bardzo dziękuję.
Apstrachując, pyta się o dawki mnie , a ja no że 2 tabsy Castagnusa i inozytolu, i on do mnie to też pani z forum się dowiedziała 😁
A ja , że tak bo pewna mądra pani tak doradziła🤩
Super, ze pomogło 😘 teraz tylko ładny cionsz i wtedy to już naprawdę będę mieć mega wzrusz i łzy na polikach 😍😍

Do góry