reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
mogę dopytać czy przy zajściu miałaś wysoko tarczycę czy też w trakcie ciąży?
W trakcie ciąży w górnej granicy normy dla ciężarnych, nawet kilka razy w badaniu wyszło lekko ponad*, ale pozostałe (ft3, ft4 i antytpo) w normach :)

Bo badania z krwi miałam jakieś co miesiąc, czasem powtarzane

ah bo dalo mi to do myslenia ze juz moze bez przesady z tym moim pauzowaniem ale ja mam i tsh i antyTPO (chyba) ciagle ponad norme 🤡

Powiem wam, że chyba muszę się odciąć trochę od internetu (szczególnie tiktoka), wszędzie teraz leci ta piosenka od Wersow i każdy dodaje filmiki do niej ze swoimi dziećmi a ja po prostu siedzę i zalałam się łzami

No raczej to jednak fałszywy alarm, zrobiłam teraz pinka o czułości 20 i lipa, biało :-(
nawet jeżeli ten cień o czymś świadczy, to skoro wyszedł Ci taki faktycznie cień cien na teście 10,to na teście o czułości 20 nie ma absolutnie prawa nic wyjść :) najrozsądniej uzbroić się w pinki strumieniowe i zrobić jutro rano - jeżeli to był prawdziwy cionszowy cień, to jutro będzie lepiej widoczny

reklama
Do góry