MARLENA863
Fanka BB :)
Oj tak niemoge się doczekać tej betyNo może ale twoja to jest gruba krechatyle co widziałam to raczej jasne miały dziewczyny po zastrzyku więc dobrej myśli bądźmy
najgorsze czekanie nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Oj tak niemoge się doczekać tej betyNo może ale twoja to jest gruba krechatyle co widziałam to raczej jasne miały dziewczyny po zastrzyku więc dobrej myśli bądźmy
najgorsze czekanie nie
Daj znać jak będziesz wiedzieć jutro test robisz?Oj tak niemoge się doczekać tej bety![]()
Pojade jutro zrobić betę.Daj znać jak będziesz wiedzieć jutro test robisz?
Wydaje mi się że większość zastrzyków się utrzymuje do 10 dni więc to może być toDziewczyny Jutro 2 tygodnie jak jestem po zastrzyku
Wg ulotki to nie jest pozytywny powinno być bardziej ciemna niż testowa, ale ja nigdy nie miałam bardziej ciemniej a dwie ciąże jednak mam zaraz znajdę testy owu z trafionego cyklu z corkaCześć dziewczyny,
Czy na tym teście owulacyjnym jest pik? Sama już głupieje od codziennego patrzenia na nie![]()
Nie odstawiaj Duphastonu przed betą. I jak wyjdzie pozytywnie to bierz dalej. Ale to pewnie już wieszJa niezabardzo mam regularne a też biorę duphaston więc dopóki go nieodstawie to niedostane w czwartek ide na betę ale miesiączka powinn przyjść mniej więcej 14 dni po owulacji więc jutro 14 dni.
Tak wiem bo już z lekarzem się konsultowałam , bo duphaston mam tylko do soboty a betę miałam robić dopiero w piątek ale stwierdziłam że zrobię wcześniej żeby zdążyć sobie załatwić receptę.Nie odstawiaj Duphastonu przed betą. I jak wyjdzie pozytywnie to bierz dalej. Ale to pewnie już wiesz![]()