JestemMama!
Fanka BB :)
Hahahaha dziękujęJestem zakręcona jak słoik na zimępardonnnn
Trzymam kciuki za Ciebie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaha dziękujęJestem zakręcona jak słoik na zimępardonnnn
Trzymam kciuki za Ciebie![]()
Niestety u znajomej dziś beta taka sama jak ostatnio 34.6 a dziś ma 12 dzieńDam znać znajoma robi betę w środę a co u Ciebie ja będę podchodzić w marcu do transferu już 9
Powodzenia!Hej, dziewczyny, ja udzielam się mało na forum bo to moja pierwsza procedura i w wielu kwestiach tu poruszanych jestem zielona, ale trzymajcie za mnie kciuki. Jutro mam transfer po 5 dniach od pobrania i boje się myśleć, że wszytko się uda, bo boję się rozczarowania, ale w głębi serca mam takie poczucie, że będzie ok. Trzymam za was wszystkie kciuki i kibicuje wam mocno. Oby każda z nas została jak najszybciej mamą![]()
super, gratulacjeWłaśnie weszłam do domu ... No więc na 100% będzie synekmoje marzenie kolejne się spełnia. Pierwsze o dziecku drugie o synku
Młody waży już 404 gram ( dziś według om 20+1 ) dostałam skierowanie na echo serca maluszka ... Wszystko prawidłowe lecz niektóre rzeczy nie do oceny przez sprzęt ... Ja nie wiem jak ludzie mogą płacić za badania po 400 zł a i tak nic nie widać
Wyszło że jestem za gruba( chyba muszę ograniczyć jedzenie i wprowadzić trochę więcej ruchu
) no i pozdrawiamy wszystkie forumowe ciotki
Ps . Mama dostała milion zdjęć ale ani jedno nie jest 3d
Upragniony synek w drodze! Uwielbiam czytać takie wiadomościWłaśnie weszłam do domu ... No więc na 100% będzie synekmoje marzenie kolejne się spełnia. Pierwsze o dziecku drugie o synku
Młody waży już 404 gram ( dziś według om 20+1 ) dostałam skierowanie na echo serca maluszka ... Wszystko prawidłowe lecz niektóre rzeczy nie do oceny przez sprzęt ... Ja nie wiem jak ludzie mogą płacić za badania po 400 zł a i tak nic nie widać
Wyszło że jestem za gruba( chyba muszę ograniczyć jedzenie i wprowadzić trochę więcej ruchu
DziękujęPowodzenia!ja jestem w 7 dniu stymulacji (9 dc) , punkcja na 90% w poniedziałek…ile macie zarodków, które dotrwały do 5 doby? I ile miałaś pęcherzyków/pobranych komórek? U mnie w poniedziałek naliczył 12 a dzisiaj 11 (nie wiem co się z jednym stało
)
Na takim etapie mogą się jeszcze pojawic pecherzyki nowe? Nawet nie wiem czy te 11-12 co mam czy to dużo czy małoDziękujęmiałam 8 pęcherzyków pobranych, ale po pierwszej dobie zostało 6. Właśnie dokładnie nie wiem ile ich zostało, bo jutro mają do mnie zadzwonić z informacją ile uda się zamrozić. Przed transferem embriolog mi powiedziała, że te pięć jeszcze do jutra będą obserwować. W sumie nie dopytalam o co chodzi bo byłam zestresowana,. Nie ukrywam, że liczę, że wszystkie pięć da rade.
Spokojnie do poniedziałku masz jeszcze kilka dni więc może jeszcze jakiś się pojawi. Trzymam kciuki![]()
Super, świetnie ze z dzidziusiem wszystko wporzadkuWłaśnie weszłam do domu ... No więc na 100% będzie synekmoje marzenie kolejne się spełnia. Pierwsze o dziecku drugie o synku